O Άντονι Γκράντι ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο!

O Άντονι Γκράντι ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο!

O Άντονι Γκράντι ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο!

bet365

Ο άλλοτε παίκτης του Πανελληνίου, της ΑΕΚ και της Καβάλας, Άντονι Γκράντι κατηγορείται ότι ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο και παραδόθηκε στις αρχές του Λούιβιλ.

Ο βετεράνος Αμερικανός γκαρντ που πέρασε από το ελληνικό πρωτάθλημα κατακτώντας δυο φορές τον τίτλο του πρώτου σκόρερ (2008, '09) κατηγορείται ότι ενεπλάκη σε τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μια γυναίκα! Ο 40χρονος πλέον Γκράντι παραδόθηκε στις Αρχές την Παρασκευή (14/6) κι εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα, μάλιστα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι «χτύπησε κάτι με το αυτοκίνητό του σε λεωφόρο του Λούιβιλ το βράδυ της 7ης Ιουνίου δίχως να σταματήσει». Οι Αστυνομικές Αρχές ανέφεραν πως μια γυναίκα που προσπάθησε να διασχίσει τη λεωφόρο σκοτώθηκε αφού την παρέσυρε το όχημα.

Ο ίδιος πάντως εξήγησε μέσω των social media: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι προσευχήθηκαν για μένα και με πίστεψαν. Θέλω να ξέρετε πως δεν έγινε τίποτα επίτηδες. Ήταν ένα ατυχές συμβάν, σας το ορκίζομαι. Είμαι αληθινός και ακόμα προσπαθώ να γίνω πετυχημένος».

 

Τελευταία Νέα