Το... ελληνικό μπάσκετ «μετακομίζει» στις ΗΠΑ για το τουρνουά των $2 εκατομμυρίων! (vids)

Το... ελληνικό μπάσκετ «μετακομίζει» στις ΗΠΑ για το τουρνουά των $2 εκατομμυρίων! (vids)

bet365

Αρκετοί παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα θα συμμετέχουν στο τουρνουά «ΤΒΤ» και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν δύο εκατομμύρια δολάρια!

Πριν από λίγο καιρό, ο Κάιλ Χάινς δημιούργησε την δική του ομάδα για την εν λόγω διοργάνωση και θα έχει για συμπαίκτες τους Νικ Καλάθη, Μάικ Τζέιμς και Μακένζι Μουρ, αλλά και τους Τόμας Ουόκαπ και Άαρον Ουάιτ της Ζαλγκίρις.

Η δημοφιλία αυτού του τουρνουά είναι μεγάλη και οι συμμετοχές όλο και αυξάνονται. Εκεί θα βρίσκονται και πολλοί ξένοι παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί και στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε παλαιότερα, είτε πρόσφατα.

Πρόκεται για τους: Θαντ ΜακΦάντεν, Τζέρι Σμιθ, Λάνγκστον Χολ, Ράιον Μπράουν, Τάιρον Μπρέιζελτον, Άντονι Χίκι, Ντάριους Γκάρετ, Κουίνσι Ντιγκς, Εξέιβιερ Ρατάν - Μέις, Έιβιρι Γούντσον, Ντάριους Ουάσινγκτον, Μάλκολμ Λι, Γκέιμπ Γιορκ, Στιβ Μπαρτ, Ελάιζα Τζόνσον, Μάλκολμ Γκρίφιν, Ντελρόι Τζέιμς, Κιθ Κλάντον, Τζεκουάν Λιούις, Στίβι Μπράουνινγκ, Ντέβιον Μπέρι, Μάλκολμ Άρμστεντ, Κέβιν Ντίλαρντ, Έι Τζέι Σλότερ, Μπόμπι Μπράουν, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Ντι Τζέι Κούπερ, Ντάριους Τζόνσον - Όντομ.

Οι αγώνες του «The Basketball Tournament» αρχίζουν στις 19 Ιουλίου και θα μεταδοθούν από το «ESPN». Οι προημιτελικοί θα γίνουν 1 και 2 Αυγούστου, οι ημιτελικοί στις 04/08 και ο Τελικός των $2 εκατομμυρίων στις 06/08.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 64 ομάδες, τις οποίες απαρτίζουν επαγγελματίες κι ερασιτέχνες παίκτες, αστέρες του ΝΒΑ, κολλεγιόπαιδα, αλλά και παίκτες που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Το φετινό τουρνουά θα φιλοξενήσουν οι εξής πόλεις: Κολόμπους, Λέξινγκτον, Μέμφις, Σολτ Λέικ Σίτι, Ουϊτσίτα, Σίρακιους και Ρίτσμοντ, ενώ τα προημιτελικά, ημιτελικά και ο τελικός θα γίνουν στο Σικάγο.

 

Τελευταία Νέα