ΑΕΚ - Προμηθέας: Γιορτή στο ΟΑΚΑ για το Διηπειρωτικό Κύπελλο!

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ - Προμηθέας: Γιορτή στο ΟΑΚΑ για το Διηπειρωτικό Κύπελλο!

bet365

Το Διηπειρωτικό Κύπελλο θα γιορταστεί δεόντως στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Προμηθέα (02/03, 17:00), ενώ το σχετικό λάβαρο θα πάρει τη θέση του στην οροφή του ΟΑΚΑ!

Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ:

«Εμείς συνεχίζουμε να γράφουμε Ιστορία...

Το λάβαρο με το 16ο τρόπαιο της ένδοξης και πολυκύμαντης διαδρομής της "Βασίλισσας" θα κοσμεί τον «ουρανό» του Κλειστού του ΟΑΚΑ από το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019.

Το Διηπειρωτικό Κύπελλο (FIBA INTERCONTINENTAL CUP), που κατακτήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, στην πιο ενισχυμένη διοργάνωση όλων των εποχών, θα γιορταστεί δεόντως στο περιθώριο της απαιτητικής αναμέτρησης της Βasket League, με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, η οποία είναι προγραμματισμένη για να ξεκινήσει στις 17:00.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, οι φίλοι της ΑΕΚ και όλοι όσοι δώσουν "το παρών", θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη σεμνή τελετή, με το Παγκόσμιο λάβαρο να υψώνεται στην οροφή της προσωρινής έδρας μας, δίπλα στα υπόλοιπα, αλλά και δίπλα στα υπεράγια των Γιώργου Αμερικάνου και Γιώργου Τρόντζου.

Η AEK BC ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της betshop.gr Basket League, με αντίπαλο την ομάδα της Πάτρας, το Σάββατο (02/03, 17:00), συνεχίζεται διαδικτυακά, αλλά κι από τα Γραφεία της ΑΕΚ ΒC στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά την Πρωταθλήτρια Κόσμου, ήτοι την κάτοχο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου 2019, από απόσταση αναπνοής. Από απόσταση αναπνοής θα δουν, όμως, και το βαρύτιμο τρόπαιο.

Με απόφαση της Διοίκησης της ΑΕK BC, το τρόπαιο θα τεθεί σε “δημόσια θέα” για δύο ημέρες, στο Γραφείο Operation (Κλειστό ΟΑΚΑ, αίθουσα Press). Όπερ σημαίνει, όποιος σπεύσει στο ΟΑΚΑ να προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με Προμηθέα, θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και το καλαίσθητο Κύπελλο και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Αυτή η δυνατότητα θα παρέχεται μόνο για την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 1η Μαρτίου, από τις 10:30 έως τις 17:30.

Το τρόπαιο θα βρίσκεται και στην είσοδο VIP, 90 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα για όσους επιθυμούν να απαθανατιστούν μαζί του.

Τιμές: 5, 10, 20, 50, 100 ευρώ.

Τρόποι αγοράς:

- Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html

- Από τα Γραφεία της ΑΕΚ (Τμήμα Εισιτηρίων) από τις 10:30 έως τις 17:30, καθημερινά.

- Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια , 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)

-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC.

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν

Θα λειτουργήσει η Παιδική Εξέδρα. Όποιος σύλλογος ή σχολείο επιθυμεί να δώσει το «παρών» μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γρηγόρη Χρόνη (τηλ. 6938-751625)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα