Το μήνυμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία»!

Το μήνυμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία»!

Κάτια Πετροπούλου
Το μήνυμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Όλοι μαζί γράφουμε ιστορία»!

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε από καρδιάς όλο τον κόσμο που στήριξε το «ταξίδι» της ομάδας στη Βραζιλία και τονίζει πως «όλοι μαζί γράφουμε ιστορία»!

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ κατέκτησε (και) το Διηπειρωτικό Κύπελλο, το 3ο τρόπαιο σε διάστημα 365 ημερών, ήτοι το 16ο στην ένδοξη ιστορία της.

Το μακρύ και επώδυνο ταξίδι στο Ρίο ντε Τζανέιρο ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο, γεγονός που δικαιολογημένα σκόρπισε νέα χαμόγελα στους απανταχού "Ενωσίτες" κι αυτό «εν τέλει» απομένει ως διακύβευμα.

Η "Βασίλισσα" φόρεσε και το παγκόσμιο στέμμα της, συμμετέχοντας στην πιο διευρυμένη διοργάνωση όλων των εποχών. Είχε, ωστόσο, στο πλευρό της ένθερμους οπαδούς της Ομάδας, οι οποίοι έφτασαν από Ελλάδα, αλλά και από άλλες χώρες, στην "άλλη άκρη της γης", και στήριξαν τους αθλητές και τους προπονητές τους στη μεγάλη προσπάθεια.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς αυτόν τον υπέροχο κόσμο, ο οποίος έκανε αισθητή την παρουσία του στην Arena Carioca 1. Οι ουρανομήκεις φλόγες της ψυχής τους και τα συνθήματα νίκης έδωσαν το έναυσμα για την επιτυχία της "Βασίλισσας".

Όπως ευχαριστεί και την “Original 21”, αλλά και όλους όσοι υποδέχτηκαν και αγκάλιασαν τη "Βασίλισσα" στο «Ελ. Βενιζέλος», εμψυχώνοντας τους πάντες, για τα δύσκολα, αλλά ωραία, που έρχονται.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνιστούν πάντα τη δύναμή της.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ γράφουμε Ιστορία...».

 

Τελευταία Νέα