Προπονητής Φλαμένγκο για Μπάνκι: «Ντρέπομαι για εκείνον, ήταν ασεβής»

Προπονητής Φλαμένγκο για Μπάνκι: «Ντρέπομαι για εκείνον, ήταν ασεβής»

Κάτια Πετροπούλου
Προπονητής Φλαμένγκο για Μπάνκι: «Ντρέπομαι για εκείνον, ήταν ασεβής»

bet365

Ο προπονητής της Φλαμένγκο, Γκουστάβο Κόντι, δεν είδε με καλό μάτι το τάιμ άουτ που πήρε ο Λούκα Μπάνκι στα 4.5'' από το τέλος, για να τιμήσει τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο Ιταλός προπονητής ήθελε να τιμήσει με τον τρόπο του τον πρώην κόουτς της ΑΕΚ, που της έφερε πέρυσι δύο τρόπαια (Κύπελλο Ελλάδος και BCL).

Έτσι, στο ματς με την Φλαμένγκο και με 4.5'' να απομένουν για το τέλος, κάλεσε τάιμ άουτ και τού έδωσε συμβολικά τη θέση του, με τους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίζουν.

Στην Συνέντευξη Τύπου, ο Μπάνκι ζήτησε συγγνώμη από όσους θίχτηκαν από την κίνησή του και ένας από αυτούς ήταν και ο προπονητής της Φλαμένγκο.

Νωρίτερα, ο Γκουστάβο Κόντι είχε αναφέρει: «Θα σας πω κάτι για τον προπονητή που ζητάει τάιμ άουτ τελευταία στιγμή στο ματς και καλεί τον προκάτοχό του μπροστά για να πανηγυρίσει. Δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω εγώ κάτι τέτοιο. Κάποιες φορές μπορεί να νομίζεις ότι είσαι σε επισφαλή θέση και μπορεί να σε διώξουν, οπότε καλείς κάποιον "ανώτερό" σου κοντά. Εγώ δεν έχω το χαρακτήρα ή το θάρρος να το κάνω αυτό. Ήταν μια τεράστια έλλειψη σεβασμού για τον αντίπαλο, δηλαδή για την Φλαμένγκο. Ντρέπομαι για εκείνον. Καλείς τάιμ άουτ και φέρνεις κάποιον κοντά σου να πανηγυρίσει. Κάτι θα του λείπει».

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει την ανωτερότητα της ΑΕΚ στο παιχνίδι, λέγοντας: «Η ΑΕΚ έπαιξε πολύ καλή άμυνα και είχε πολλή ενέργεια στο ματς. Έκαναν κάποιες αλλαγές τις οποίες δεν περιμέναμε και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Ήξεραν τι θέσεις να πάρουν στο γήπεδο. Πάντα παίρνεις ένα μάθημα, είτε νικάς είτε όχι. Πιστεύω πως περισσότερα μαθαίνεις με τις ήττες. Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά και να είμαστε πιο γρήγοροι στην εκτέλεση. Με την άμυνα που έπαιξε η ΑΕΚ, δυσκολευτήκαμε πολύ. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, με διεθνείς παίκτες».

 

Τελευταία Νέα