Θίοντορ: «Δεν ήθελα να νιώσω ξανά όπως το... 2017»!

Θίοντορ: «Δεν ήθελα να νιώσω ξανά όπως το... 2017»!

Κάτια Πετροπούλου
Θίοντορ: «Δεν ήθελα να νιώσω ξανά όπως το... 2017»!

bet365

Ο Τζόρνταν Θίοντορ μίλησε για το γεγονός ότι κατέκτησε το Διηπειρωτικό μέσα στην έδρα της αντιπάλου, Φλαμένγκο, και ανακάλεσε στην μνήμη του το... πάθημα του 2017.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Την πρώτη χρονιά του Basketball Champions League, ο Τζόρνταν Θίοντορ έφτασε μαζί με την Μπάνβιτ στον Τελικό, όπου ηττήθηκε από την οικοδέσποινα Τενερίφη.

Αυτό ήταν κάτι που δεν τού άρεσε και δεν ήθελε να το περάσει ξανά, όπως δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην έδρα της Φλαμένγκο.

«Είχα να παίξω από τον προηγούμενο Φεβρουάριο. Επέστρεψα και ο κόουτς με εμπιστεύτηκε. Δεν με πίεσε στην αρχή και με άφησε να πάρω το χρόνο μου και να βρω τον εαυτό μου. Είναι ωραία να σηκώνεις ένα τρόπαιο. Το βραβείο του MVP δεν θα το έπαιρνα χωρίς τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Είδα το ματς της Φλαμένγκο με τους Όστιν Σπερς κι είδα πόσο επιθετικός είναι ο Μπάλμπι. Μού αρέσουν οι προκλήσεις. Μπόρεσα να τον μαρκάρω σε κάποιες περιπτώσεις. Η Φλαμένγκο έχει ταλαντούχους παίκτες. Είχαν το πλεονέκτημα έδρας. Έχω υπάρξει σε αυτή τη θέση στην Τενερίφη (σ.σ. στον Τελικό του BCL 2016-17 που ήταν στην Μπάνβιτ), όπου δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε στον τελικό του BCL, και δεν ήθελα να το ξανανιώσω αυτό», είπε, όταν ρωτήθηκε για το μαρκάρισμα στον Μπάλμπι και το βραβείο του MVP που πήρε.

Ο Αμερικανός δεν ξέχασε και να επισημάνει: «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της περσινής ΑΕΚ, γιατί μας οδήγησαν εδώ, να πάρουμε το Διηπειρωτικό. Η Φλαμένγκο ήταν πολύ σκληρή ομάδα. Είμαι εδώ μόλις ένα μήνα και δέσαμε και καταφέραμε να αναδειχθούμε πρωταθλητές. Είναι εκπληκτικό!».

Τέλος, ρωτήθηκε για τις γνώσεις του περί μπάσκετ στη Βραζιλία: «Έχω έναν καλό φίλο που παίζει στη λίγκα της Βραζιλίας και πήρα πληροφορίες. Είναι πολύ ωραία, έχει καλό κλίμα και οι οπαδοί είναι φοβεροί. Βγάζω το καπέλο σε όλους, σας ευχαριστώ πολύ για τη φιλοξενία».

 

Τελευταία Νέα