O Σμιθ απάντησε στο «άσχετος» του Μπλατ! (pics)

O Σμιθ απάντησε στο «άσχετος» του Μπλατ! (pics)

Gazzetta team
O Σμιθ απάντησε στο «άσχετος» του Μπλατ! (pics)

bet365

Κάτι σαν... βεντέτα άνοιξε μεταξύ του δημοσιογράφου Στέφεν Σμιθ και του Ντέβιντ Μπλατ, όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε άσχετο τον δημοσιογράφο και εκείνος του απάντησε φανερά εκνευρισμένος.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

«Είπα σε όλους πως ο Λούκα ήταν ο καλύτερος παίκτης στο draft. Ο Στέφεν Σμιθ είναι άσχετος...». Αυτό ήταν το σχόλιο του Ντέιβιντ Μπλατ με αφορμή τα λεγόμενα του γνωστού σχολιαστή του ESPN, ο οποίος ήταν υπέρ του ΝτεΆντρε Έιτον που έγινε pick στο νούμερο 1 από τους Φοίνιξ Σανς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε αυτή την δήλωση στο συνέδριο Calcalist's Forecast 2019 και λίγες ώρες μετά ο εκνευρισμένος δημοσιογράφος απάντησε με δύο tweets.

«Λοιπόν συγχαρητήρια προπονητή Μπλατ. Πραγματικά έκανες αίσθηση με αυτό το σχόλιο. Οπότε είμαι 'άσχετος' γιατί πίστευα ότι οι Σανς πρέπει να πάρουν έναν δίμετρο παίκτη με ταλέντο, αντί ενός 19χρονου ταλέντου που είχα παραδεχτεί ότι ποτέ δεν είχα δει; Οκ!Το δέχομαι. Αλλά με μια ερώτηση: Είσαι διατεθειμένος να δεχτείς ότι οι φίλοι σου οι Κινγκς είναι άσχετοι και πήραν τον Μπάγκλεϊ στο Νο2 αντί του Ντόντσιτς; Χάρηκα που σε άκουσα κύριε!».

 

Τελευταία Νέα