Τζινόμπιλι για Νοτσιόνι: «Απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί σου» (vid)

Τζινόμπιλι για Νοτσιόνι: «Απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί σου» (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Τζινόμπιλι για Νοτσιόνι: «Απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί σου» (vid)

bet365

Η φανέλα του Αντρές Νοτσιόνι αποσύρθηκε πλάι σε αυτήν του Μανού Τζινόμπιλι και ο γκαρντ των Σπερς ευχαρίστησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τον άλλοτε συμπαίκτη του στην «αλμπισελέστε».

Οι Μανού Τζινόμπιλι και Αντρές Νοτσιόνι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την εθνική Αργεντινής, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες με μεγαλύτερη από όλες το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) ενώ τέσσερα χρόνια αργότερα κατέκτησαν το χάλκινο στο Πεκίνο (2008).

Οι δύο τους πήραν τη δύσκολη απόφαση να μην ξαναφορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο έπειτα από τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και ο Τζινόμπιλι έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα στον «Chapu», μετά από την τιμή που του έκαναν οι συμπατριώτες του να αποσύρουν το νούμερο 13.

«Ξέρεις την άποψή μου για σένα... Γνωρίζεις ότι απόλαυσα κάθε στιγμή μαζί σου στο γήπεδο, όλα όσα ζήσαμε... Η αγκαλιά μας, όταν κλαίγαμε αποχαιρετώντας την εθνική ομάδα στο Ρίο. Πολύ συναισθηματικές στιγμές... Νομίζω πως είναι μια πολύ καλή στιγμή για να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του αργεντίνικου μπάσκετ».

 

Τελευταία Νέα