WNBA: Αλλάζει τα πάντα για την 25η σεζόν του! (pics)

Gazzetta team
WNBA: Αλλάζει τα πάντα για την 25η σεζόν του! (pics)

bet365

To WNBA γιορτάζει. Γίνεται 25 ετών! Και σκοπεύει η νέα σεζόν να είναι μοναδική, προχωρώντας σε πολλές και σημαντικές αλλαγές.

Το WNBA ετοιμάζεται για την ιστορική 25η σεζόν του και σκοπεύει να την κάνει αξέχαστη. Εκτός από το νέο λογότυπο, τις νέες εμφανίσεις και τη νέα μπάλα, αφού εγκαινιάζεται η νέα συμφωνία με την Wilson (το ΝΒΑ θα ακολουθήσει του χρόνου) η λίγκα των Γυναικών στις ΗΠΑ θα προσθέσει και μία νέα διοργάνωση.

Αυτή θα ονομάζεται Commisioner's Cup και θα αφορά 10 ματς της κανονικής περιόδου που θα μετράνε για την ξεχωριστή διοργάνωση. Και θα γίνουν μετά τη διακοπή για την τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο. Με το WNBA να χρησιμοποιεί το έξτρα τουρνουά ως την καλύτερη ευκαιρία για να μπούνε οι αθλήτριες στο κλίμα. Το σλόγκαν της νέας σεζόν είναι «Κάνε το να μετράει».

Ανάμεσα σε όλα όσα θέλει να κάνει η διοργανώτρια, θα υπάρχουν και δράσεις κατά του ρατσισμού και υπέρ των φυλετικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παράλληλα, θα τιμηθούν και οι κορυφαίες αθλήτριες του σε αυτά τα 25 χρόνια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WNBA Τελευταία Νέα