Παίκτρια του WNBA αφαίρεσε τα στήθη της για να εμπνεύσει τους τρανσέξουαλ αθλητές!

Gazzetta team
Παίκτρια του WNBA αφαίρεσε τα στήθη της για να εμπνεύσει τους τρανσέξουαλ αθλητές!

bet365

Η Λαΐσια Κλαρεντόν, μία από τις πιο γνωστές WNBAers, έκανε ένα ιδιαίτερο βήμα για τα δικαιώματα και την προβολή των τρανσέξουαλ αθλητών.

Η 29χρονη σούτινγκ γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαιρώντας τα στήθη της με σκοπό να εμπνεύσει νέους τρανσέξουαλ αθλητές, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Twitter.

«Είναι δύσκολο να πω τι νιώθω όταν βλέπω το σώμα μου απαλλαγμένο από τα στήθη για πρώτη φορά. Να βλέπω το στήθος μου με τον τρόπο που πάντα ήθελα να το δω και με μια αίσθηση ευφορίας φύλου πολύ διαφορετική από τη δυσφορία που θα μπορούσε» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κλαρεντόν που ανέκαθεν δήλωνε ανοιχτά τη σεξουαλική ταυτότητά της ενώ το WNBA και η ομάδα της, η New York Liberty έχουν εκφράσει τη δημόσια στήριξή τους στην παίκτρια.

«Για μένα είναι ελευθερία. Έχω μάθει ότι το φύλο μου δεν ταιριάζει με τα καλούπια στα οποία φτιάχτηκε για να ταιριάζει. Γνωρίζω ότι το φύλο μου θα συνεχίσει να εξελίσσεται γιατί μεγαλώνουμε και συνεχίζουμε να αλλάζουμε. Όλοι έχουμε αρρενωπότητα και θηλυκότητα μέσα μας» τόνισε δικαιολογώντας την απόφασή της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

WNBA Τελευταία Νέα