Μπρίτνεϊ Γκράινερ: Την 1η Ιουλίου η δίκη, κινδυνεύει με 10 χρόνια φυλάκιση

Newsroom
Griner

bet365

Την ερχόμενη Παρασκευή 1η Ιουλίου θα λάβει χώρα στη Μόσχα η δίκη της Μπρίτνεϊ Γκράινερ, η οποία εάν κριθεί ένοχη θα βρεθεί αντιμέτωπη ακόμη και με 10 χρόνια φυλάκισης.

Όπως είναι γνωστό η Αμερικανίδα, σούπερ σταρ του WNBA, είχε συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο σε αεροδρόμιο της Μόσχας, έχοντας στην κατοχή της φιαλίδια με κάνναβη, τα οποία χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά παραμένει κρατούμενη στην ρωσική πρωτεύουσα, περιμένοντας την δίκη που θα κρίνει και το... μέλλον της! Η ίδια ισχυρίζεται ότι είναι αθώα στο δικαστήριο ωστόσο η ποινή της παρατάθηκε με αποτέλεσμα να παραμένει έως και σήμερα σε φυλακή της Μόσχας.

​​​​​​​​​​​​​​Οι τελευταίες ειδήσεις αναφέρουν ότι η δίκη της Γκράινερ θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουλίου σε δικαστήριο της Μόσχας και αν και εφόσον κριθεί ένοχη, τότε θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 χρόνια! Η 32χρονη, ύψους 2.06 μέτρων μπασκετμπολίστρια, έχει στο βιογραφικό της 254 ματς στο WNBA μετρώντας κατά μέσο όρο 17.7 πόντους και 7.6 ριμπάουντ.

 

WNBA Τελευταία Νέα