Γκράινερ: Επιχείρησε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό της, αλλά η πρεσβεία δεν απάντησε

Griner

bet365

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ είχε τηλεφωνικό ραντεβού με τη σύζυγό της, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την κλήση, αφού η Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα δεν είχε προσωπικό!

Το ραντεβού ήταν δεδομένο. Μολονότι το χρονικό περιθώριο ήταν σχετικά χαλαρό. Βλέπετε, η Μπρίτνεϊ Γκράινερ εξακολουθεί να κρατείται σε φυλακή της Ρωσίας εδώ και τέσσερις μήνες. Και η κανονισμένη τηλεφωνική επικοινωνία της με τη σύζυγό της, Σερέλ έπρεπε να γίνει το Σάββατο.

Μόνο που η κλήση δεν έφτασε ποτέ στην κατοικία του ζευγαριού στο Φοίνιξ. Ποια ήταν η αιτία; Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας της Γκράινερ, για όλα φταίει ένα άδειο γραφείο στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα!

Η συμφωνία προέβλεπε ότι η Γκράινερ θα καλούσε σε έναν αριθμό στην Πρεσβεία και από εκεί θα γινόταν η σύνδεση με τις ΗΠΑ. Η Γκράινερ δοκίμασε 11 φορές, μα στην άλλη πλευρά της γραμμής κανείς δεν απάντησε, αφού όπως έγινε γνωστό, το Σάββατο η Πρεσβεία δεν είχε προσωπικό!

Ήδη για την δύο φορές χρυσή Ολυμπιονίκη μίλησε και εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, εξηγώντας πως η αθλήτρια του WNBA δεν είναι όμηρος, αλλά παραβίασε τη νομοθεσία.

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

WNBA Τελευταία Νέα