Γκράινερ: Σε καλή κατάσταση η παίκτρια του WNBA που κρατείται σε φυλακή της Ρωσίας

Newsroom
Γκράινερ: Σε καλή κατάσταση η παίκτρια του WNBA που κρατείται σε φυλακή της Ρωσίας

bet365

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ που βρίσκεται σε φυλακή της Ρωσιας δίχως να γίνει δίκη, είναι καλά στη υγεία της σύμφωνα με την πρεσβεία των ΗΠΑ.

H Μπρίτνεϊ Γκράινερ συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, αφού βρίσκεται στη φυλακή χωρίς καν να γίνει η δίκη της! Η Αμερικανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης εμφανίστηκε σε ρωσικό δικαστήριο, το οποίο επικύρωσε την παράταση της ποινής της για ακόμα δύο μήνες

Πάντως σύμφωνα με το TASS, η Γκράινερ, η οποία συνελήφθη για κατοχή ελαίου χασίς στα τέλη Φεβρουαρίου, μπορεί να παραμείνει στη φυλακή για 12 με 18 μήνες δίχως να έχει γίνει δίκη!

Η πρώην παίκτρια του WNBA βρίσκεται σε καλή κατάσταση σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχου της πρεσβείας των ΗΠΑ, ο οποίος μίλησε στο CNN. «Μέσα στις τελευταίες δύο ώρες, ένας υπάλληλος της πρεσβείας μας έλαβε προξενική πρόσβαση στην Μπρίτνεϊ Γκράινερ. Ο αξιωματούχος μας διαπίστωσε ότι η Μπρίτνεϊ είναι σε καλή κατάσταση και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίσουμε να τύχει δίκαιης μεταχείρισης σε όλη αυτή τη δοκιμασία», ήταν λόγια του.

Το WNBA ανέφερε με δήλωση του την προηγούμενη εβδομάδα πως συνεργάζεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να πετύχουν την απελευθέρωση της Γκράινερ.

 

WNBA Τελευταία Νέα