Απίστευτο... χώσιμο του Κλάιμπερν στη Ρωσία για τον κορονοϊό!

Απίστευτο... χώσιμο του Κλάιμπερν στη Ρωσία για τον κορονοϊό!

Gazzetta team
Απίστευτο... χώσιμο του Κλάιμπερν στη Ρωσία για τον κορονοϊό!

bet365

Ο Ουίλ Κλάιμπερν ανέβασε ένα επιθετικό tweet κατά της πολιτικής των κλειστών συνόρων που έχει η Ρωσία για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Ο Ουίλ Κλάιμπερν κάνει υπομονή εδώ και καιρό. Μακριά από την οικογένειά του. Και δίχως το δικαίωμα να τους δει από κοντά, αφού η Ρωσία εξακολουθεί να μην επιτρέπει τις μετακινήσεις ξένων πολιτών, λόγω της covid-19.

«Μου προκαλεί απορία πως όλες οι χώρες επιτρέπουν την επίσκεψη των οικογενειών (σ.σ.: των παικτών), εκτός από τη Ρωσία. Η Ρωσία λειτουργεί σαν να προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να περιορίσει την πανδημία, ενώ την ίδια στιγμή ζουν μία κανονική ζωή χωρίς κανένα περιορισμό», έγραψε ο Αμερικανός φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Έχει και συνέχεια: «Ο ερχομός της οικογένειάς μου θα κάνει τα πράγματα χειρότερα; Εδώ δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη μαλ@@@ που έχω ακούσει. Ομάδες πάνε και έρχονται κάθε εβδομάδα στη Ρωσία, αλλά οι οικογένειες δεν μπορούν; Λογικό μου ακούγεται. Να πονούν μόνο οι αθλητές».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα