Πρόεδρος Ούνικς: «Υπάρχει ελπίδα ότι ο Χεζόνια θα μείνει» (vid)

Πρόεδρος Ούνικς: «Υπάρχει ελπίδα ότι ο Χεζόνια θα μείνει» (vid)

Πρόεδρος Ούνικς: «Υπάρχει ελπίδα ότι ο Χεζόνια θα μείνει» (vid)

bet365

Ο Μάριο Χεζόνια φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ ωστόσο ο πρόεδορς της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπόγκατσεφ εξέφρασε την ελπίδα του πως ο Κροάτης μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα του.

Η πληροφορία που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά τον Μάριο Χεζόνια και τη συμφωνία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης προκάλεσε θόρυβο, με δεδομένο ότι ο Κροάτης πρώην NBAer φέρεται διατεθειμένος να επιστρέψει στην Ισπανία έπειτα από το πέρασμά του από την Μπαρτσελόνα.

Η Marca επανήλθε επί του θέματος, εξηγώντας πως «η Ρεάλ έχει "δέσει" τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης φόργουορντ, ο οποίος αγωνίζεται στην Ούνικς Καζάν αποτελεί τη δεύτερη μεταγραφή για τη νέα σεζόν μετά από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ» όμως ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά το δημοσίευμα.

Η Ούνικς κατέλαβε την τρίτη θέση στη VTB League και ο πρόεδρος του κλαμπ, Εβγκένι Μπόγκατσεφ αναφέρθηκε στον Χεζόνια, τονίζοντας: «Ελπίζω ότι δεν θα φύγει, μαζί με τους άλλους ξένους. Όλοι τους έχουν το δικαίωμα της αποχώρησης, αφού δεν θα είμαστε στην EuroLeague. Ο Μάριο έχει πει όμως ότι του αρέσει η ζωή στο Καζάν και πως είναι ευχαριστημένος με όλα. Επομένως, υπάρχει η ελπίδα ότι θα μείνει εδώ».

 

VTB LEAGUE Τελευταία Νέα