Αταμάν: «Αν παίζαμε αγώνα EuroLeague, θα είχαμε πιο πολλά προβλήματα»

Αταμάν: «Αν παίζαμε αγώνα EuroLeague, θα είχαμε πιο πολλά προβλήματα»

Gazzetta team
Αταμάν: «Αν παίζαμε αγώνα EuroLeague, θα είχαμε πιο πολλά προβλήματα»

bet365

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος και το έκανε σαφές με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Η Εφές επικράτησε μεν της Γαλατάσαραϊ με 56-80 όμως ο Εργκίν Αταμάν παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν είναι απόλυτα έτοιμη για τη σεζόν:

«Κερδίσαμε τον αγώνα. Αμυνθήκαμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος με την οργάνωσή μας στην επίθεση. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, ειδικά στο πρώτο μέρος, επιτεθήκαμε με ποσοστό 36%. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σιμόν μπήκε στο παρκέ και ξέραμε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν.

Εάν παίζαμε αγώνα Euroleague απόψε, θα είχαμε περισσότερα προβλήματα, ειδικά στο πρώτο μέρος. Έχουμε ελλείψεις, θεωρούμε ότι θα παίξουμε καλύτερα. Από ψυχολογικής πλευράς, το ότι παίξαμε επίσημο παιχνίδι μετά από 6 μήνες δημιούργησε ένταση στην ομάδα. Στο τέλος πήραμε τη νίκη, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα νικηφόρα και συγχαίρω τους παίκτες μου γι αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα