Τουρκ Τέλεκομ: Ανακοίνωσε Ένις, «μπαμ» με Ντέκερ (pics)

Τουρκ Τέλεκομ: Ανακοίνωσε Ένις, «μπαμ» με Ντέκερ (pics)

bet365

Έτοιμος να διεκδικήσει ξανά το όνειρο του εκτός ΗΠΑ είναι ο Τάιλερ Ένις, που θα φορέσει την φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ την επόμενη σεζόν. Ανακοινώθηκε και ο Σαμ Ντέκερ.

Ο 25χρονος γκαρντ είχε πάει στην Τουρκία το 2018-19 για χάρη της Φενέρμπαχτσε με διετές συμβόλαιο, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε τέσσερα παιχνίδια (6.7π., 11.8 λεπτά), αφού υπέστη έναν σοβαρό τραυματισμό (έσπασε τον αστράγαλό του).

Πέρυσι, ο Τάιλερ Ένις αγωνίστηκε με την θυγατρική των Ράπτορς, Raptors 905, στην G-League, έχοντας κατά μέσο όρο 17.1 πόντους, 7.4 ασίστ και 5.4 ριμπάουντ.

«Μπαμ» και με Σαμ Ντέκερ

Η Τουρκ Τέλεκομ θα παίξει και φέτος στο Basketball Champions League (είναι στον Γ' Όμιλο), ενώ θα συμμετέχει και στο Final 8 που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτό θα την ενισχύσει σημαντικά και ο Σαμ Ντέκερ, τον οποίο ανακοίνωσε επίσης.

Ο 26χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε πέρυσι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ προηγουμένως είχε θητεία στο ΝΒΑ με Ρόκετς (2015-17), Κλίπερς (2017-18), Καβαλίερς (2018) και Ουίζαρντς (2018-19).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα