Τούρκογλου για οριστική διακοπή: «Πήραμε τη σωστή απόφαση»!

Gazzetta team
Τούρκογλου για οριστική διακοπή: «Πήραμε τη σωστή απόφαση»!

bet365

Το πρωτάθλημα στην Τουρκία διεκόπη οριστικά δίχως να αναδειχτεί πρωταθλητής και ο Χέντο Τούρκογλου δικαιολόγησε την σχετική απόφαση.

H Αναντολού Εφές και η Φενέρμπαχτσε τάχθηκαν υπέρ της οριστικής διακοπής στο τουρκικό πρωτάθλημα, υπενθυμίζοντας πως η ανθρώπινη ζωή είναι πιο σημαντικό από κάθε αγώνα ενώ ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ανέφερε από την πλευρά του:

«Η FIBA έχει υπό την αιγίδα της 50 ομοσπονδίες. Επίσης, η FIBA έχει διακόψει όλες τις διοργανώσεις της. Από την στιγμή που είμαστε υπό την αιγίδα της, πράξαμε το ίδιο. Από την αυτή την οπτική νομίζω ότι θα προκληθεί κάποια αρνητική επίπτωση.

Η EuroLeague θέλει να συγκεντρώσει 18 ομάδες σε μία πόλη, να δώσει παιχνίδια κανονικής διάρκειας και μετά playoffs. Οι ομάδες θα μένουν εκεί, θα μένουν σε κατάσταση καραντίνας, θα προπονούνται… Μιλάμε, δηλαδή, για μίνιμουμ 2,5 μήνες διάρκεια. Μιλάμε με τους εκπροσώπους της EuroLeague, αλλά και τις ομάδες που συμμετέχουν εκεί, αλλά ως άνθρωπος του αθλητισμού, θεωρώ ότι αυτό το πλάνο δεν είναι ρεαλιστικό. Ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους.

Όταν πήραμε την απόφαση, προτεραιότητά μας ήταν η υγεία. Θα ήθελα ο κόσμος να ξέρει ότι μας ήταν πολύ δύσκολο να οργανώσουμε τα πρωταθλήματα, με αυτές τις συνθήκες. Ελπίζουμε ότι πήραμε τη σωστή απόφαση».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα