Τούρκογλου: «Θα παίξουμε Ιούλιο και Αύγουστο, να τελειώσουμε στο γήπεδο»!

Gazzetta team
Τούρκογλου: «Θα παίξουμε Ιούλιο και Αύγουστο, να τελειώσουμε στο γήπεδο»!

bet365

Ο Χέντο Τούρκογλου επανέλαβε την πρόθεση του να ολοκληρωθούν στο γήπεδο όλα τα πρωταθλήματα μπάσκετ στην Τουρκία, έστω κι αν χρειαστεί να διεξαχθούν αγώνες μπάσκετ το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας μπάσκετ παραχώρησε συνέντευξη στο πρακτορείο Anadolu όπου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Η επιθυμία μας είναι να γυρίσουμε στα παρκέ και όλα τα πρωταθλήματα να τελειώσουν στο γήπεδο. Η υγεία έρχεται πρώτη κι έτσι, θέλουμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση όταν η κατάσταση βελτιωθεί. Λειτουργούμε διαφορετικά σε σχέση με το ποδόσφαιρο σε αυτή τη διαδικασία… Πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές έμειναν στην Τουρκία όμως οι Αμερικανοί των ομάδων μπάσκετ γύρισαν στις πατρίδες τους. Τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει Ιούνιο ή Ιούλιο, ίσως και νωρίτερα. Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα, θέλουμε να παίξουμε Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο! Έπειτα θα κάνουμε τα πλάνα μας για τη νέα σεζόν»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα