Σάριτσα στο gazzetta: «Πρωτόγνωρη κατάσταση, στην Τουρκία φαίνεται πως είμαστε στην αρχή της εξάπλωσης»

Σάριτσα στο gazzetta: «Πρωτόγνωρη κατάσταση, στην Τουρκία φαίνεται πως είμαστε στην αρχή της εξάπλωσης»

Σάριτσα στο gazzetta: «Πρωτόγνωρη κατάσταση, στην Τουρκία φαίνεται πως είμαστε στην αρχή της εξάπλωσης»

bet365

Ο Ουφούκ Σάριτσα, προπονητής της Εθνικής Τουρκίας και την Καρσίγιακα μίλησε στο gazzetta.gr για την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα του.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Τουρκία δεν αποτελεί εξαίρεση στην εξάπλωση της πανδημίας η οποία ταλαιπωρεί ολόκληρο τον πλανήτη. Η χώρα παρουσιάζει λίγα κρούσματα καθημερινά, αλλά υπάρχουν ορισμένες αμφιβολίες για τον τρόπο επικοινωνίας του γενικότερου προβλήματος.

Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως και η Τουρκία ζει δυστυχώς στους ρυθμούς του κορονοϊού.

Ο Ουφούκ Σάριτσα, προπονητής της Εθνικής Τουρκίας και την Καρσίγιακα η οποία φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας, μίλησε στο gazzetta.gr για τη νέα τάξη πραγμάτων στη χώρα του.

Ο Τούρκος ομοσπονδιακός προπονητής ξεκίνησε λέγοντας πως, «η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη για όλο τον κόσμο, έτσι και για μας στην Τουρκία. Πραγματικά προσωπικά είναι πρωτόγνωρη αυτή η κατάσταση. Προσπαθούμε να ακούμε τους ειδικούς, μένουμε σπίτι μας αρκετή ώρα και κρατάμε αποστάσεις μεταξύ μας.

Πραγματικά οι μέρες που βιώνουμε είναι εξαιρετικά άσχημες γιατί δεν ξέρουμε και τι ακριβώς αντιμετωπίζουμε. Οι επιστήμονες προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό. Ελπίζω οι μέρες που θα ακολουθήσουν να είναι καλύτερες για όλο τον κόσμο».

Ο Σάριτσα εν συνεχεία αναφέρθηκε για την ανασφάλεια αρκετών Αμερικανών παικτών που αγωνίζονται στο τουρκικό πρωτάθλημα, «δεν μπορώ να ξέρω για παίκτες των άλλων ομάδων. Θα σου πω για τους δικούς μου στην Καρσίγιακα. Το καλό είναι πως οι περισσότεροι Αμερικανοί έχουν μαζί τις οικογένειές τους. Αυτομάτως αυτό τους αφαιρεί μία μεγάλη ανησυχία. Όλα δείχνουν πως στην Τουρκία βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια της πανδημίας, κανείς δεν ξέρει τι θα ξημερώσει αύριο.

Οι παίκτες θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν, παίζαμε αρκετά καλά, ωστόσο η υγεία έχει προτεραιότητα. Ούτε εγώ ούτε η διοίκηση δεν πρόκειται να ρισκάρουμε την υγεία των παικτών μας».

Για το τέλος ο Σάριτσα έστειλε το δικό του μήνυμα, «δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά. Οφείλουμε να υπακούμε στις εντολές των ειδικών, των ιατρών, να μένουμε σπίτι και να μην ερχόμαστε σε επαφή. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς αντιμετωπίζουμε και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα