Νταρουσάφακα: Εκτός ομάδας οι Ντίμπλερ, Ντάγκλας και Σαβάς!

Νταρουσάφακα: Εκτός ομάδας οι Ντίμπλερ, Ντάγκλας και Σαβάς!

bet365

Η Νταρουσάφακα ενημέρωσε επισήμως πως οι Ογκούζ Σαβάς, Τζον Ντίμπλερ και Τόνι Ντάγκλας τέθηκαν εκτός ομάδας λόγω μειωμένης απόδοσης στους τελευταίους αγώνες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Η Νταρουσάφακα τερμάτισε στην τελευταία θέση της κατάταξης στη regular season της EuroLeague με ρεκόρ 6-24 και πλέον φιγουράρει στην 11η θέση της βαθμολογίας στο τουρκικό πρωτάθλημα με απολογισμό 10 νίκες σε 24 αγώνες.

Μάλιστα θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα playoffs δίχως τους Ογκούζ Σαβάς, Τζον Ντίμπλερ και Τόνι Ντάγκλας, εξηγώντας το σκεπτικό της απόφασης να μείνουν εκτός ομάδας.

«Οι Ογκούζ Σαβάς, Τζον Ντίμπλερ και Τόνι Ντάγκλας δεν θα αγωνιστούν στους τελευταίους αγώνες της ομάδας μας στο πρωτάθλημα αφού αποφασίστηκε να τεθούν εκτός ομάδας. Οι παίκτες που συνεχίζουν και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα playoffs είναι εκείνοι που πιστεύουν και παλεύουν για κάθε χαμένα μπάλα» αναφέρει η ανακοίνωση της Νταρουσάφακα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα