Ντατόμε: «Αν υπήρχε πρόβλημα, ο Ομπράντοβιτς θα είχε φύγει πρώτος»!

Ντατόμε: «Αν υπήρχε πρόβλημα, ο Ομπράντοβιτς θα είχε φύγει πρώτος»!

Ντατόμε: «Αν υπήρχε πρόβλημα, ο Ομπράντοβιτς θα είχε φύγει πρώτος»!

bet365

Ο Τζίτζι Ντατόμε κλήθηκε να σχολιάσει τα οικονομικά δεδομένα της Φενέρμπαχτσε και ξεκαθάρισε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον διαβεβαίωσε για την ομαλότητα της κατάστασης.

Ο νέος πρόεδρος της Φενέρ, Άλι Κοτς, αναφέρθηκε πρόσφατα στην κακή οικονομική κατάσταση του οργανισμού, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης καλείται να καταβάλει 450 εκατομμύρια δολάρια μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Από την πλευρά του, ο Τζίτζι Ντατόμε μίλησε σε ιταλικό Μέσο για τα νέα δεδομένα στη Φενέρμπαχτσε έπειτα από τις τελευταίες αποκαλύψεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Γνωρίζω την οικονομική κατάσταση της Φενέρ. Οι πληρωμές μου συνεχίζονται κανονικά...».

Ο Ιταλός φόργουορντ εξήγησε αρχικώς: «Έχω επίγνωση των δεδομένων. Επικοινώνησα με τη διοίκηση και τους ανθρώπους που με εξυπηρετούν. Δεν ανησυχώ αφού συνεχίζω να πληρώνομαι κανονικά. Ο Ομπράντοβιτς μου το εγγυήθηκε επίσης. Αν υπήρχε πρόβλημα, ο Ομπράντοβιτς θα ήταν ο πρώτος που θα έφευγε από την ομάδα... Συνεχίζουμε κανονικά».

Σε ό,τι αφορά τον Ζοτς, πρόσθεσε: «Ο Ομπράντοβιτς είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Είναι σκληρός όμως σε κάνει να νιώθεις άνετα. Ό,τι κι αν συμβεί, έχει δίκιο στο φινάλε. Ένας πραγματικός δάσκαλος»

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα