Ναβάρο: «Η καλύτερη λίγκα στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για την υγεία των παικτών»!

Ναβάρο: «Η καλύτερη λίγκα στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για την υγεία των παικτών»!

bet365

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ της Ανδόρας ξέσπασε κατά της ισπανικής λίγκας, κατηγορώντας την ACB πως αδιαφορεί για την υγεία των παικτών, ορίζοντας δυο αγώνες σε διάστημα τριών ημερών κι ενώ τέσσερις παίκτες της δεν θα τελειώσουν τη σεζόν λόγω τραυματισμών!

Το τριήμερο 4-6 Μαΐου, η Ανδόρα έχει να δώσει δυο αγώνες. Αρχικώς στη Μάλαγα κόντρα στην Ουνικάχα του Φώτη Κατσικάρη (4/5) κι εν συνεχεία εντός έδρας απέναντι στη Φουενλαμπράδα (6/5). Η ομάδα του ισπανικού βορρά καλείται να δώσει οκτώ αγώνες σε 17 μέρες, μετρώντας ήδη έξι τραυματίες, οι τέσσερις εκ των οποίων δεν θα παίξουν ξανά μπάσκετ φέτος!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση, λοιπόν ο προπονητής Ίμπον Ναβάρο και σύσσωμη η ομάδα ξέσπασαν κατά της ισπανικής λίγκας, διαβάζοντας μια επίσημη δήλωση που βάλει κατά της διοργανώτριας αρχής: «Είμαστε υπερήφανοι που συμμετέχουμε στην κορυφαία λίγκα της Ευρώπης. Μια λίγκα που ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες χάρη στην ιστορία και την ποιότητά της… Σε κάθε περίπτωση, δεν νοιάζεται για την υγεία των αθλητών της. Δεν την ενδιαφέρει η υγεία των παικτών που συμμετέχουν σε αυτήν! Έχουμε φτάσει στα όριά μας»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα