Επιπλοκές στον πνεύμονα λόγω κορονοϊού ο Μέκελ και 3 μήνες έξω!

Επιπλοκές στον πνεύμονα λόγω κορονοϊού ο Μέκελ και 3 μήνες έξω!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Επιπλοκές στον πνεύμονα λόγω κορονοϊού ο Μέκελ και 3 μήνες έξω!

bet365

Ο Ισραηλινός γκαρντ της Μάλαγα, Γκαλ Μέκελ διαγνώστηκε με πνευμονικό θρομβοεμβολισμό ως επιπλοκή από τον κορονοϊό και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες!

Άσχημα μαντάτα για τον Γκαλ Μέκελ, τον Ισραηλινό γκαρντ της Μάλαγα ο οποίος ήταν ήδη παροπλισμένος ως τον Φεβρουάριο με τραυματισμό στον καρπό και θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός δράσης για άλλους τρεις μήνες αφού υπέστη θρομβοεμβολή της πνευμονικής αρτηρίας ως επιπλοκή από τον κορονοϊό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα!

Όπως ενημέρωσε η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, ο Μέκελ θα μείνει εκτός δράσης το επόμενο τρίμηνο ώστε να λάβει την απαραίτητη θεραπεία. Σε αυτό το διάστημα θα απέχει από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα. «Αισθάνομαι καλά τώρα, ανάρρωσα αλλά αυτό το πρόβλημα χρειάζεται θεραπεία για αρκετούς μήνες για να φύγει ο θρόμβος και να μπορέσω να ανακάμψω πλήρως. Ελπίζω να μπορέσω να βοηθήσω τη Μάλαγα στο τέλος της σεζόν» ανέφερε ο Μέκελ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED