Γκρέιντζερ: «Ο Ιβάνοβιτς μας ξεζούμισε, αλλά άξιζε τον κόπο»

Γκρέιντζερ: «Ο Ιβάνοβιτς μας ξεζούμισε, αλλά άξιζε τον κόπο»

Gazzetta team
Γκρέιντζερ: «Ο Ιβάνοβιτς μας ξεζούμισε, αλλά άξιζε τον κόπο»

bet365

Ο Ουρουγουανός γκαρντ μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί.

Η Μπασκόνια στέφθηκε πρωταθλήτρια Ισπανίας, ωστόσο ο Τζέισον Γκρέιντζερ έμεινε ελεύθερος και δεν θα συνεχίσει στους Βάσκους.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ μιλώντας για το κλείσιμο της σεζόν είπε πως, «κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να είμαι έτοιμος.

Ο Ιβάνοβιτς έχει μια ξεκάθαρη φιλοσοφία, την οποία αντιπροσωπεύει. Ήρθε σε μια ομάδα που ξέρει καλά, ξέρει τι και πώς εδώ. Η ομάδα δεν ήταν σε καλή κατάσταση όταν την ανέλαβε, είχαμε πολλούς μαζεμένους τραυματισμούς και κάναμε συνεχόμενες ήττες.

Λίγο πριν από τη διακοπή της σεζόν βρήκαμε ρυθμό, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν όλα με τη διακοπή. Στις τρεις βδομάδες που είχαμε για να προετοιμαστούμε πριν από την έναρξη της τελικής φάσης της Liga Endesa, έκανε ό,τι ήταν εφικτό για να μας προετοιμάσει κατάλληλα.

Είναι ένας προπονητής που σε ξεζουμίζει, αυτό έκανε και μ' εμάς, κάτι που αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης φάνηκε αυτό, το είδαν όλοι".

Δεν ξέρω τι θα μου φέρει το μέλλον, τα έχω αφήσει όλα στον ατζέντη μου. Είμαι έτοιμος για ό,τι κι αν προκύψει. Θέλω να ξαναβρώ την αυτοπεποίθησή μου, αυτή που έχασα τα τελευταία χρόνια λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών μου».
 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα