Κατσικάρης: «Βρώμικος» πόλεμος του αθλητικού διευθυντή της Γκραν Κανάρια στον Έλληνα κόουτς

Κατσικάρης: «Βρώμικος» πόλεμος του αθλητικού διευθυντή της Γκραν Κανάρια στον Έλληνα κόουτς

Gazzetta team
Κατσικάρης: «Βρώμικος» πόλεμος του αθλητικού διευθυντή της Γκραν Κανάρια στον Έλληνα κόουτς

bet365

Αναταραχές επικρατούν στα ενδότερα της Γκραν Κανάρια, με τον τζένεραλ μάνατζέρ της, Μπέρντι Πέρεθ, να μην επιθυμεί την παραμονή του Φώτη Κατσικάρη.

Η Γκραν Κανάρια παλεύει για την πρόκριση στα ημιτελικά της Liga Endesa, αν και τα πράγματα είναι δύσκολα, αφού διεκδικεί την δεύτερη θέση μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπούργος και Ανδόρα.

Την στιγμή που ο Φώτης Κατσικάρης σχεδιάζει τον τρόπο που η ομάδα του θα νικήσει την πρωτοπόρο Βαλένθια στο παιχνίδι της Παρασκευής (26/06), δέχεται και... εσωτερικό «πόλεμο» από τον αθλητικό διευθυντή.

Όπως αναφέρει η ισπανική «laprovincia.es», «ο Μπέρντι Πέρεθ "κόβει" τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του Κατσικάρη». Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Πέρεθ, μετά την ήττα από την Σαραγόσα, πλησίασε τον Έλληνα κόουτς με ένα φάκελο, ο οποίος είχε μέσα ένα γράμμα που τον ενημέρωνε για την λήξη της συνεργασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η προθεσμία που έχει η Γκραν Κανάρια για την ανανέωση του συμβολαίου του Φώτη Κατσικάρη λήγει στις 25/06, ενώ μπορεί να αποφασίσει και ο 53χρονος προπονητής τι θα κάνει μέχρι τις 30 του μηνός.

Στο άρθρο τονίζεται ακόμα πως ο Κατσικάρης ζήτησε εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας, ενώ έχει ενημερώσει σχετικά και τον δικηγόρο του, αφού κρίνεται απαράδεκτη αυτή η κίνηση, ειδικά λίγες ώρες πριν τον «τελικό» με την Βαλένθια.

Πάντως, ούτε η θέση του Μπέρντι Πέρεθ είναι σίγουρη στην ομάδα την επόμενη σεζόν, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το ιδιοκτησιακό καθεστώς, το οποίο αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα