Πρόεδρος ACB: «Είμαστε κοντά στο να παίξουμε την τελική φάση» (vid)

Gazzetta team
Πρόεδρος ACB: «Είμαστε κοντά στο να παίξουμε την τελική φάση» (vid)

bet365

Ο Αντόνιο Μαρτίν, πρόεδρος της ισπανικής λίγκας, υποστήριξε ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα η επανέναρξη της ACB με τη διεξαγωγή της τελικής φάσης.
Μιλώντας στο ισπανικό πρακτορείο EFE, o Μαρτίν είπε μεταξύ άλλων ότι «δυστυχώς, δεν έχω μια κρυστάλλινη σφαίρα για να μάθω πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας. Η διαίσθησή μου είναι ότι είμαστε πιο κοντά στο να παίξουμε την τελική φάση. Είναι η επιθυμία μας αλλά και η επιθυμία των συλλόγων. Η δουλειά που κάνουμε έγκειται στην φιλοσοφία ότι θα παίξουμε. Πρέπει να παίξουμε γιατί είναι καλό για όλους. Οι φίλαθλοι δεν έχουν δει μπάσκετ από τον Μάρτιο. Το να είσαι χωρίς μπάσκετ τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεν είναι καλό. Δεν είναι καλό για τους παίκτες, τη δυναμική των συλλόγων, για τη διοργάνωση και το το πρωτάθλημα (σε σχέση με τους χορηγούς). Τα σενάρια αλλάζουν αλλά μετά τις δύο τελευταίες εβδομάδες είμαστε αισιόδοξοι».

Και συνέχισε: «Ήμασταν οι πρώτοι που βάλαμε ένα χρονικό πλαίσιο από τις 14 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου. Καταλάβαμε ότι υπήρχαν εξωτερικοί παράγοντες που έπρεπε να προσαρμοστούμε. Το ενδιαφέρον μας είναι να ξεκινήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Εάν οι οδηγίες που ορίζονται από τις υγειονομικές αρχές δεν μας επιτρέπουν να ξεκινήσουμε εγκαίρως, ο πιο φυσικός τρόπος για να το λύσουμε είναι να μιλήσουμε με την EuroLeague και να προσπαθήσουμε να καταλήξουμε σε συμφωνία» ενώ για το αν επόμενη σεζόν θα περιλαμβάνει 18 ή 20 ομάδες, ανέφερε:

«Αποφασίσαμε ότι δεν θα υπάρξουν υποβιβασμοί επειδή συμμετείχαν πολλές ομάδες ενώ απομένουν 11 παιχνίδια μέχρι το τέλος. Δηλαδή το 33% της κανονικής περιόδου. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να έχουμε 18 ομάδες. Θα είναι μια δύσκολη σεζόν για όλους, όχι μόνο το μπάσκετ».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED