Τζάνινγκ: «Δεν βλέπω πως γίνεται να συνεχιστούν μαζί Euroleague και ACB»

Gazzetta team
Τζάνινγκ: «Δεν βλέπω πως γίνεται να συνεχιστούν μαζί Euroleague και ACB»

bet365

Ο Ματ Τζάνινγκ μίλησε για την περίπτωση που αρχίσει ξανά τόσο το πρωτάθλημα στην Ισπανία, όσο και η Euroleague.

Ο σουτέρ της Μπασκόνια μίλησε στο «solobasket» και είπε αρχικά για το ότι η Liga Endesa θα συνεχιστεί με 12 ομάδες σε μία πόλη: «Πιστεύω πως θα είναι πολύ δύσκολο να μαζευτούν όλες οι ομάδες στην ίδια πόλη, να χρησιμοποιήσουν τα ίδια ξενοδοχεία, να τρώνε στα ίδια μέρη... Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Από την άλλη, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορείς να διακόψεις με μεγάλη ευκολία οριστικά τη σεζόν. Υπάρχουν κάποιοι άξονες γύρω από κάθε απόφαση. Όμως, οι άνθρωποι που θα πάρουν την απόφαση θα πρέπει πρώτα να σκεφτούν για την ασφάλεια όλων».

Έπειτα, πρόσθεσε και για την επανεκκίνηση της Euroleague: «Δεν βλέπω πως γίνεται να παίξει μια ομάδα και στο ισπανικό πρωτάθλημα και στην Euroleague, αν αποφασίσουν και οι δύο διοργανώσεις να συνεχιστούν τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Δεν ξέρω πώς θα δουλέψει όλο αυτό, σαν ένα μικρό "παράθυρο" στο τέλος της σεζόν. Θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες, όταν παρθούν οριστικές αποφάσεις».

Για το μέλλον του, σχολίασε: «Θα ήθελα να μείνω στην Ισπανία, είναι μια όμορφη χώρα. Έχει πολλά μέρη για να δεις και είναι εύκολο και για την οικογένειά μου να ζει εδώ. Επίσης, έχει το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Όταν αγωνίζεσαι εδώ, γνωρίζεις πως θα έχεις ανταγωνιστικά παιχνίδια και για την ACB και για την Euroleague».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα