Κορονοϊός: Οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν τις σκέψεις να τελειώσει η σεζόν στα Κανάρια

Gazzetta team
Κορονοϊός: Οι Ισπανοί επιβεβαιώνουν τις σκέψεις να τελειώσει η σεζόν στα Κανάρια

bet365

Ο υπεύθυνος των αθλητικών δρωμένων του συμβουλίου των Κανάριων Νήσων επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η σεζόν στη Liga Endesa θα ολοκληρωθεί στα Κανάρια!

Μπορεί τα πάντα να παραμένουν μετέωρα όσον αφορά το «αύριο» σε όλα τα επίπεδα, αλλά στην ACB υπάρχει η σκέψη να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα σε μια πόλη.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» τα Κανάρια Νησιά που έχουν τα λιγότερα κρούσματα σε ολόκληρη την Ισπανία φαντάζει ως η ιδανική τοποθεσία για να κλείσει η φετινή σεζόν της διοργάνωσης και παράλληλα να σωθεί και το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ο υπεύθυνος των αθλητικών δρωμένων του συμβουλίου των Κανάριων Νήσων, Φρανσίσκο Καστελάνο, επιβεβαίωσε την παραπάνω πληροφορία:

«Είναι αληθή τα δημοσιεύματα. Το πρωί της Πέμπτης είχα μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ACB, Δον Αντόνιο Μαρτίν. Στις 20 Απριλίου έχει οριστεί τηλεδιάσκεψη στην οποία θα αποφασιστεί αν η σεζόν θα συνεχιστεί με αυτόν τον τρόπο. Ένα από τα σενάρια που προτείνω, είναι η διεξαγωγή όλων των αγώνων στις Κανάριες Νήσους. Έχουμε γήπεδα που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε η διοργάνωση να ολοκληρωθεί με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, όχι μόνο της υγείας αλλά και σε ότι αφορά τις εγκαταστάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα