Γιοφρέσα: «Δεν ξέρουμε αν θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γιοφρέσα: «Δεν ξέρουμε αν θα ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν»

bet365

Η Ένωση Παικτών Ισπανίας εξέφρασε πολλές απορίες σχετικά με την φετινή σεζόν.

Ο Ράφα Γιοφρέσα είναι ο γενικός γραμματέας του συνδικαλιστικού οργάνου των Ισπανών παικτών.

Ο παλαίμαχος γκαρντ μιλώντας σε Μέσα της Ισπανίας ανέφερε πως, «Δεν ξέρουμε εάν θα παίξουμε ξανά φέτος ή αν θα διακοπεί οριστικά η σεζόν. Πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα; Τα ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών; Αναρωτιόμαστε μεταξύ μας. Αυτή την στιγμή υπάρχει ρίσκο να παίξουμε, αλλά δεν θα υπάρχει και σε τέσσερις μήνες;

Πριν κάθε νέα αγωνιστική περίοδο, οι παίκτες προσέχουν το κορμί τους το καλοκαίρι. Αλλά, τώρα είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχουν όλοι οι παίκτες τη δυνατότητα να γυμναστούν στο σπίτι τους. Εάν συνεχιστεί η σεζόν, τότε θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες προετοιμασίας, προκειμένου να μην προκύψουν τραυματισμοί.

Εάν η σεζόν πάει μετά τις 31 Ιουλίου, τότε θα επηρεάσει την επόμενη καθώς οι παίκτες θα πρέπει να ξεκινήσουν προετοιμασία. Δεν ξέρουμε αν το ρίσκο θα είναι μηδενικό την 1η ή τη 15η Ιουνίου και αν θα είναι το ίδιο στις 15 Σεπτεμβρίου. Θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις από τις υγειονομικές υπηρεσίες».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED