Ο Ρούντι στηρίζει την εκστρατεία «Μένω σπίτι με τα ζωάκια μου»! (pics & vids)

Ο Ρούντι στηρίζει την εκστρατεία «Μένω σπίτι με τα ζωάκια μου»! (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Ρούντι στηρίζει την εκστρατεία «Μένω σπίτι με τα ζωάκια μου»! (pics & vids)

bet365

Τη στιγμή που ο κόσμος στην Ισπανία εγκαταλείπει τα ζωάκια του στο δρόμο, επειδή φοβάται ότι θα του μεταδώσουν τον κορωνοϊό, ο Ρούντι Φερνάντεθ στέλνει το μήνυμά του.

Το «Yo Me Quedo En Casa Con Mis Animales» και το «No Abandones», που σημαίνει «Μένω στο σπίτι με τα ζώα μου» και «Μην εγκαταλείπεις», έχουν γίνει trend topic στο twitter και παροτρύνουν τον κόσμο να μείνει σπίτι με τα ζωάκια του και να μην τα «πετάξει» στο δρόμο.

Δυστυχώς, το δεύτερο το έκαναν αρκετοί στην Ιταλία και την... πρακτική αυτή ακολουθούν πολλοί ακόμη στην Ισπανία, μετά την ανακοίνωση πως τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξήθηκαν.

Ο λόγος πως πιστεύουν ότι ο Covid-19 μπορεί να μεταδοθεί από ζώο σε άνθρωπο, παρόλο που αυτό δεν έχει αποδειχθεί επισήμως, όπως ανέφερε η γαλλική οργάνωση υγείας «Anses».

Ο Ρούντι Φερνάντεθ πήρε αγκαλιά τα δύο σκυλιά του και συμμετείχε σε αυτή την καμπάνια, με αρκετούς να τον ακολουθούν.

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης προφανώς δεν εννοεί να μην βγάζει ο κόσμος βόλτα τα σκυλιά του - έχουν κι αυτά τις ανάγκες τους, αρκεί να μην υπάρχει συγχρωτισμός - αλλά να μην τα παρατήσει, σαν να μην σημαίνουν τίποτα...

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED