Μπαρτσελόνα: «Αγανακτισμένοι οι παίκτες με τον Πέσιτς»

Μπαρτσελόνα: «Αγανακτισμένοι οι παίκτες με τον Πέσιτς»

Κάτια Πετροπούλου
Μπαρτσελόνα: «Αγανακτισμένοι οι παίκτες με τον Πέσιτς»

bet365

Δημοσίευμα της ισπανικής «Marca» κάνει λόγο για κρίση στις σχέσεις μεταξύ των παικτών της Μπαρτσελόνα και του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Συγκεκριμένα, στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται πως οι παίκτες της καταλανικής ομάδας είναι αγανακτισμένοι με τους κανόνες και τις μεθόδους του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Η εμπάθεια στο πρόσωπό του αυξάνεται γρήγορα και καθολικά, και όχι μόνο μεταξύ αυτών που τον γνωρίζουν από πέρυσι. Οι νέοι παίκτες έχουν κάνει λίγα, για να αποδείξουν ότι η πραγματικότητα ξεπερνά τα αρνητικά σχόλια που προέρχονταν από το περιβάλλον των παλιών παικτών, που τον γνώριζαν ήδη», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Ακόμη, η «Marca» αποκαλύπτει κι ένα περιστατικό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες (03/11), στην 7η αγωνιστική της Liga Endesa. «Παρά τη νίκη επί της Φουενλαμπράδα (87-74), οι φωνές στα αποδυτήρια ήταν πιο δυνατές από το συνηθισμένο, αφού ο Πέσιτς αποφάσισε να κρατήσει κλειδωμένους τους παίκτες του εκεί για πάνω από μισή ώρα, ώστε να τους μιλήσει, κάτι που δεν τους άρεσε».

Τέλος, υπογραμμίζεται πως ο Νίκολα Μίροτιτς είναι από τους παίκτες που δεν διστάζει να δείξει την δυσαρέσκειά του, ακόμα και στην διάρκεια ενός αγώνα, όπως παραδείγματος χάριν, όταν ο Πέσιτς δίνει οδηγίες σε ένα τάιμ άουτ.

«Ο Πέσιτς έχει ήδη σταματήσει να είναι προπονητής της Μπαρτσελόνα», καταλήγει το δημοσίευμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα