Σάλος στην Ισπανία: Υποχρέωσαν αντίπαλο οπαδό να βγάλει τη φανέλα για να μπει στο γήπεδο (vid)

Gazzetta team
Σάλος στην Ισπανία: Υποχρέωσαν αντίπαλο οπαδό να βγάλει τη φανέλα για να μπει στο γήπεδο (vid)

bet365

Τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει σάλος στην Ισπανία με έναν οπαδό της Σαραγόσα που υποχρεώθηκε να βγάλει τη φανέλα της ομάδας του για να δει τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana.

Η Μπαρτσελόνα έκανε το 2-0 στην ημιτελική σειρά με τη Σαραγόσα και βρίσκεται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Liga Endesa ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στα social media ο οπαδός της Σαραγόσα που δηλώνει on camera πως υποχρεώθηκε να βγάλει τη φανέλα του για να μπει στο Palau Blaugrana προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.

Κι αν στη χώρα μας μπορεί να θεωρηθεί ως κάτι... λογικό, εντούτοις στην ιβηρική χώρα ξέσπασαν μαζεμένες αντιδράσεις, από τη στιγμή που λογίζεται ως κάτι διαφορετικό από την μπασκετική κι εν γένει αθλητική κουλτούρα τους. «Δεν έχει συμβεί σε κανένα γήπεδο! Πλησίασα στο Palau και μου ζήτησαν να βγάλω τη φανέλα ώστε να μπω. Είναι απαράδεκτο»!

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ NEWS FEED