Λάσο: «Άλλο ματς με Παναθηναϊκό, δεν θα... βουλιάξουμε»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Λάσο: «Άλλο ματς με Παναθηναϊκό, δεν θα... βουλιάξουμε»!

bet365

Ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε το κάζο της Ρεάλ πριν από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, κάνοντας ειδική αναφορά στο μεγάλο λάθος των πρωταθλητών Ευρώπης.

Η Μπρεογκάν σόκαρε τη Ρεάλ Μαδρίτης, επικρατώντας με 84-71 και σημειώνοντας μόλις την τρίτη εφετινή νίκη της στη Liga Endesa ενώ ο Πάμπλο Λάσο σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας, έπαιξε καλύτερα από εμάς. Για την ακρίβεια, έπαιξε με περισσότερη ένταση, πάλεψε για κάθε μπάλα και είχε καλό ποσοστό πίσω από τα 6μ.75 (σ.σ. 12/28 τρίπ, 43%). Αν δεν είσαι πνευματικά έτοιμος για να παίξεις σε αυτό το επίπεδο, αν δεν κατανοήσεις τι θέλεις να κάνεις στο παρκέ και ότι έχεις απέναντί σου μια ομάδα που παίζει τη ζωή της, τότε το πρόβλημα είναι δικό σου. Έχουμε μια δύσκολη χρονιά, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το καλεντάρι και τον αριθμό αγώνων. Αύριο είναι μια άλλη μέρα. Το ματς της Τετάρτης (19/12, 22:00) με τον Παναθηναϊκό είναι ένα άλλο ματς. Δεν πανηγυρίσαμε όταν κερδίσαμε την Μπαρτσελόνα, δεν θα... βυθιστούμε τώρα που χάσαμε από την Μπρεογκάν. Αποδεχόμαστε την ήττα μας, ήμασταν χειρότεροι και συνεχίζουμε να δουλεύουμε»

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα