Τόμιτς για το μέλλον του: «Κανένα σχόλιο»! (vid)

Τόμιτς για το μέλλον του: «Κανένα σχόλιο»! (vid)

Τόμιτς για το μέλλον του: «Κανένα σχόλιο»! (vid)

bet365

To συμβόλαιο του Άντε Τόμιτς με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται φέτος και ο Κροάτης σέντερ απέφυγε να σχολιάσει το ενδεχόμενο παραμονής του στο Palau Blaugrana.

Το εφετινό καλοκαίρι θα είναι γεμάτο για τους «μπλαουγκράνα» που καλούνται να αποφασίσουν για τους Ρίμπας, Πρέσι, Τόμιτς, Μοερμάν, και Τζάκσον αφού τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονται.

Μένει, επίσης, να αποδειχθεί αν ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση ή αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμα έναν χρόνο πριν αναλάβει πόστο στον οργανισμό. Παρεμπιπτόντως, οι παίκτες που δεσμεύονται για τη νέα σεζόν είναι οι Χάνγκα, Ερτέλ, Βεζένκοφ, Οριόλα, Κλαβέρ, Σεραφέν και Κούρουκς.

Οι Καταλανοί ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Ανδόρας με τους Τόμιτς (16π., 10ριμπ.) και Μοερμάν (15π., 11ριμπ.) να κάνουν double-doubles. Μάλιστα ο Κροάτης σέντερ ρωτήθηκε μετά από το τέλος του αγώνα για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα...

«Θέλεις να μείνει στην Μπαρτσελόνα»;
«Δεν μιλάμε γι' αυτό...»
«Ναι αλλά θα σου άρεσε να συνεχίσεις στο κλαμπ»;
«Κανένα σχόλιο...»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα