Ράτζα: «Ήθελα να είχα συμπαίκτη τον Σπανούλη, από τον Παναθηναϊκό με έδιωξαν»

Gazzetta team
Ράτζα: «Ήθελα να είχα συμπαίκτη τον Σπανούλη, από τον Παναθηναϊκό με έδιωξαν»

bet365

Ο Ντίνο Ράτζα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του για το παρελθόν λέγοντας ότι δεν ήταν εκείνος που ήθελε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, στάθηκε στον Μάριο Χεζόνια, ενώ αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο Κροάτης Hall of Famer και πάλαι ποτέ παίκτης των «αιωνίων» φιλοξενήθηκε στον bwin SportFm και όταν κλήθηκε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και την εποχή που έφυγε από τους «πράσινους», είπε χαρακτηριστικά: «Έδινα τα πάντα και στις δύο ομάδες. Το ότι έφυγα από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν δικό μου λάθος. Ουσιαστικά με έδιωξαν και μετά πήγα στον Ολυμπιακό».

Για την ατμόσφαιρα στα ματς Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού: «Παρότι μου έλεγαν ''μην πας εδώ κι εκεί'' και ''πρόσεχε'', εγώ το απολάμβανα. Μου άρεσε που ο κόσμος ήταν ένθερμος και δεν φοβόμουν».

Για τους αγαπημένους του συμπαίκτες στους «αιώνιους»: «Στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, ο οποίος ήταν και ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ γενικώς. Στον Ολυμπιακό ήταν ο Ντέιβιντ Ρίβερς».

Για τον λόγο που Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν φέτος εκτός playoff στην EuroLeague: «Θεωρώ πως ένας λόγος είναι ίσως ότι χρησιμοποιούνται πολλοί ξένοι παίκτες και δεν δίνονται ευκαιρίες σε γηγενείς».

Για τον Μάριο Χεζόνια: «Δεν έχω μιλήσει μαζί του απ' όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι έχει κάνει κάποιες βιαστικές επιλογές στην καριέρα του. Και όταν πήγε στην Μπαρτσελόνα και όταν έφυγε για το ΝΒΑ. Βιάστηκε και έκατσε πολύ στον πάγκο, γεγονός που κόστισε στην εξέλιξή του».

Για το αν θα παίξει ο Χεζόνια με την εθνική Κροατίας στο Προολυμπιακό τουρνουά: «Είναι απόφαση του προπονητή αν θα τον καλέσει, αλλά η συμπεριφορά του δεν ήταν η καλύτερη το τελευταίο διάστημα».

Για το συμπαίκτη που θα ήθελε να είχε και ο οποίος είναι εν ενεργεία: «Θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης με τον Σπανούλη, μου αρέσει πολύ η νοοτροπία του».

Για το μήνυμά του στους Έλληνες: «Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, έχω πολλούς φίλους στην Ελλάδα και μου αρέσει πολύ η «τρέλα» που έχετε. Ελπίζω να έρθω σύντομα ξανά».

 

Τελευταία Νέα