Χάτσερ: «Οι αγώνες του FIBA Europe Cup μας έδωσαν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση»

Gazzetta team
Χάτσερ: «Οι αγώνες του FIBA Europe Cup μας έδωσαν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση»

bet365

Ο Ουίλιαμ Χάτσερ μίλησε για το 3/3 που έκανε ο Ηρακλής στην Ολλανδία και την πρόκρισή του στις «16» καλύτερες ομάδες του FIBA Europe Cup.

Ο Αμερικανός γκαρντ στάθηκε στην θετική επίδραση που είχαν για τον «Γηραιό» οι τρεις νίκες της ομάδας σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος από τον τρόπο που η Ομάδα μας παρουσιάστηκε στην Ολλανδία και έπαιξε έτσι, εκπροσωπώντας τον Σύλλογο. Πιστεύω ότι δουλέψαμε πολύ σκληρά τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες και περιμέναμε αυτή η δουλειά να έχει αποτέλεσμα. Μετά από κάποιες "κακές" ήττες στην ελληνική Λίγκα, θεωρώ ότι αυτοί οι 3 αγώνες έχουν δώσει στην Ομάδα αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τις επόμενες δοκιμασίες» ανέφερε ο Χάτσερ και συνέχισε:

«Παίξαμε πολύ καλά όλοι μαζί στην Ολλανδία και πιστεύω ότι είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα αυτόν τον τελευταίο μήνα. Δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει πίεση, δε νιώσαμε κάτι τέτοιο, γιατί πάντα πιστεύαμε ότι απλά θέλαμε μια νίκη για να νιώσουμε καλύτερα και να αλλάξουμε το κλίμα γενικά στην Ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε το 3-0 και ανυπομονούμε για το Top-16 και για την κλήρωση, ώστε να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Επίσης περιμένουμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον καλό ρυθμό και στην Ελληνική Λίγκα και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιες νίκες που θέλουμε και χρειαζόμαστε πολύ...»

 

Τελευταία Νέα