ΓεροΓιοβάισα: Κουμάντο κάνει η επίθεση

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Κουμάντο κάνει η επίθεση

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα και ο ΓεροΓιοβάισα είναι πιστός στο ραντεβού του.

Γεια σας φίλοι μου.

Βραδιά Euroleague και σήμερα και δεν θα μπορούσα να απέχω.

Έχει ωραία ματσάκια και σήμερα και ο γεροΓιοβάισα θέλει να δώσει τις προβλέψεις του που θα σας στείλουν ταμείο ή και κουβά.

Δεν πειράζει, τι να κάνω η προσπάθεια μετράει. Τώρα αν χάσετε 10-20 ευρώ παραπάνω, δεν έγινε και τίποτα. Τόσα ταμεία σας έχω στείλει.

Πάμε λοιπον στο ματς του Παναθηναϊκού με την Άλμπα. Οι πράσινοι το πάλεψαν με τη Ρεάλ, αλλά έχασαν στην 2η παράταση σε ένα ματς που άξιζαν τη νίκη.

Με τους Γερμανούς θεωρώ πως θα πάει ψηλά το σκορ και γιατί όχι να μην δούμε παράταση, κάτι που φοβάται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Παναθηναϊκός-Άλμπα: Στο 1.65 το over 159.5

Μου αρέσει το over 159.5. Η Άλμπα παίζει ελευθερα στην επίθεση, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει λύσεις για να στείλει το σκορ στα ψηλά.

Θεωρώ πως θα πρωταγωνιστήσουν οι επιθέσεις με τα όσα έχω δει μέχρι στιγμής στη Euroleague.

Θα κλείσω τη δυάδα με Εφές-Αρμάνι.

Οι Τούρκοι πρέπει να αρχίσουν να ανεβαίνουν για να μπουν επιτέλους σε θέσεις playoffs. Είναι εξαιρετική ομάδα που ψάχνεται όμως φέτος.

Eφές-Αρμάνι: Στο 1.67 η νίκη της Εφές με -1.5

Θεωρώ πως το σημερινό ματς θα είναι η αρχή για να ανέβει στη βαθμολογία, αφού η ποιότητα της είναι για πολύ ψηλότερα.

Η Αρμάνι έχει καλές μονάδες, αλλά ακόμα δεν με εμπνέει. Θα ρισκάρω λίγο με το handicap, αλλά στη ζωή δεν γίνεται αλλιώς. Άσσος με -1.5.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα