Σερφ: Η... περιπέτεια με τον covid-19

Gazzetta team
Σερφ: Η... περιπέτεια με τον covid-19

bet365

Ο πρώην προπονητής των Μακάμπι, Άρη, ΠΑΟΚ, Μακεδονικού Σβι Σερφ μίλησε για την περιπέτεια με τον κορονοϊό και τόνισε πως είναι τυχερός που ζει.

Έχει αφήσει το... στίγμα του στον πάγκο των Μακάμπι, Άρη, ΠΑΟΚ, Μακεδονικού και εθνικής Ισραήλ. Ο θρυλικός Σβι Σερφ ήταν ακόμα ένας άνθρωπος που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό, όμως κατάφερε να τον ξεπεράσει.

Ο Σερφ που πλέον είναι 69 ετών, μίλησε στο Walla Sports και τόνισε πως ήταν τυχερός που έμεινε ζωντανός μετά την περιπέτεια της υγείας του, ενώ αποκάλυψε την καθημερινότητα του την εποχή του covid-19.

«Ήμουν τυχερός που έζησα. Δεν φανταζόμουν πως θα ξυπνήσω το επόμενο πρωί. Για 2 εβδομάδες δεν έτρωγα, δεν κοιμόμουν, δεν ήξερα που είμαι. Είμαι δυνατός άντρας. Αθλούμουν, όμως όταν ξεσπά ο κορονοίός, χάνεις τον έλεγχο. Δεν μπορούσα να δω τα εγγόνια μου για πολύ καιρό. Επηρεάστηκα και από το γεγονός πως δούλευα ως εκφωνητής αγώνων. Στη συνέχεια και η γυναίκα μου προσβλήθηκε από τον ιό και έγινε ακόμα πιο δύσκολο», ήταν τα λόγια του.

Στην καριέρα του έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα Ισραήλ, 6 Κύπελλα Ισραήλ, 1 Κύπελλο Ρωσίας και το Σαπόρτα το 1993 με τον Άρη.

NEWS FEED