Ντιλέινι - Σίνγκλετον για τα κρούσματα: «Η Euroleague έπρεπε να είχε πάρει αποφάσεις» (pics)

Gazzetta team
Ντιλέινι - Σίνγκλετον για τα κρούσματα: «Η Euroleague έπρεπε να είχε πάρει αποφάσεις» (pics)

bet365

Τα κρούσματα στη Βιλερμπάν «θορύβησαν» τον Μάλκολμ Ντιλέινι, με τον Κρις Σίνγκλετον να αναφέρει πως πρέπει να γίνει μία «φούσκα» στην Euroleague.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Λοκομοτίβ Κουμπάν έπιασαν την κουβέντα στο twitter, με αφορμή το «τιτίβοσμα» του Μάλκολμ Ντιλέινι για τα κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν στην Βιλερμπάν.

Η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχθηκε μόλις χθες την γαλλική ομάδα, για την 2η αγωνιστική της Euroleague, και ο Αμερικανός έγραψε:

«Μας λένε ότι ένας παίκτης της Βιλερμπάν βρέθηκε θετικός πριν το παιχνίδι, ένας παίκτης που προπονήθηκε και ταξίδεψε με το πούλμαν μαζί με την ομάδα... Δεν είναι υποχρεωτικό να λάβουν αρνητικά αποτελέσματα ως ομάδα, πριν παίξουμε. Και τώρα, δύο ακόμα παίκτες και ο προπονητής, που ήρθαν 100% σε επαφή με εμάς, το έχουν».

Τότε, ο Κρις Σίνγκλετον απάντησε: «Ελπίζω όλοι να είναι έτοιμοι για μια πιθανή "φούσκα". Τα εγχώρια πρωταθλήματα και η Euroleague πρέπει να πάρουν αποφάσεις τώρα», με τον Ντιλέινι να σχολιάζει: «Έπρεπε να έχουν πάρει αποφάσεις, όταν σταμάτησε η περσινή σεζόν. Κυριολεκτικά τίποτα δεν έχει γίνει τίποτα από αυτή την διακοπή. Ακόμα παίζουμε. Περιμένουμε μέχρι να γίνει πολύ χειρότερο».

Ακόμη, ο παίκτης της Αρμάνι σχολίασε πως τα πρωτόκολλα είναι ανόητα και πως δεν έχουν λογική. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν της Αναντολού Εφές του απάντησε πως θα έχει ενδιαφέρον η «διαβολοβδομάδα» που έρχεται.

 

Τελευταία Νέα