Πρώην παίκτης Πανιωνίου και Ρεθύμνου: «Ανακάλυψα ότι έχω κορονοϊό, όταν λιποθύμησα σε παιχνίδι» (pic)

Gazzetta team
Πρώην παίκτης Πανιωνίου και Ρεθύμνου: «Ανακάλυψα ότι έχω κορονοϊό, όταν λιποθύμησα σε παιχνίδι» (pic)

bet365

Ο Άντονι Λι, που πέρασε από το ελληνικο πρωτάθλημα, μίλησε για την τρομακτική εμπειρία που είχε με τον κορονοϊό.

Ο πρώην σέντερ του Πανιωνίου και του Ρεθύμνου βίωσε μια πολύ άσχημη εμπειρία στην διάρκεια αγώνα, φτάνοντας στο σημείο να λιποθυμήσει και να διακομιστεί στο νοσοκομείο, όπου έγινε γνωστό ότι έχει κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Την προηγούμενη Τετάρτη στη διάρκεια αγώνα βίωσα την πιο τρομακτική στιγμή στη ζωή μου. Το σώμα μου άρχισε να καταρρέει στη μέση του παιχνιδιού. Ενώ έτρεχα πάνω - κάτω στο παρκέ, σε υψηλή ένταση, άρχισα να νιώθω ότι χάνω την αναπνοή μου και η καρδιά μου χτύπαγε πολλή γρήγορα, σε σημείο που ειλικρινά ένιωθα ότι η ζωή μου τελειώνει.

Στη μέση μιας φάσης, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο και βγήκα εκτός παρκέ, έπεσα στα γόνατα και εν τέλει λιποθύμησα και με πήγαν στο νοσοκομείο.

Χθες ανακάλυψα ότι είμαι θετικός σε κορονοϊό. Τώρα είμαι σε καραντίνα κι ενώ είμαι στο αρχικό στάδιο της ανάρρωσης, θέλω απλά να πω στον κόσμο που δεν πιστεύει, ότι αυτό είναι αληθινό. Προσωπικά, ποτέ δεν αμφισβήτησα την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά έκανα στον εαυτό μου την ερώτηση του πως μπορεί κάποιος να μολυνθεί και άλλοι όχι, αν είναι γύρω από τους ίδιους ανθρώπους.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει λόγος για να αναρωτιέσαι τίποτα από όλα αυτά και απλά να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, για να προστατευτείς, ενώ ζητάς το έλεος και την εύνοια του Θεού, αν τυχόν το έχεις. Ήθελα να ξέρετε, ώστε να με έχετε στις προσευχές σας, γιατί οι προσευχές πιάνουν. Ο Ιησούς είναι ο θεραπευτής μου».

This past Tuesday night during a basketball game I experienced the scariest moment of my life. My body started to shut...

Δημοσιεύτηκε από Anthony Lee Jr. στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα