Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φύγει από την EuroLeague»!

Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φύγει από την EuroLeague»!

Γιώργος Κούβαρης
Γιαννακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φύγει από την EuroLeague»!

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να εμπλακεί ξανά σε καμία απόφαση που αφορά τον Παναθηναϊκό και την ευρωπαϊκή προοπτική των «πράσινων»:

Η σχετική τοποθέτηση του στη συνέντευξη Τύπου:

«Από σήμερα δεν θα ανακατευτώ ξανά σε καμία απόφαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θα συμμετάσχω σε καμία σύσκεψη. Αν θέλουν να μου ζητούν την άποψη μου, θα τους την δίνω πάντα με πολύ μεγάλη χαρά. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να φύγει από την EuroLeague, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στη FIBA για τους λόγους που ανέφερα στην ομιλία μου. Υπόλογοι και υπεύθυνοι για οποιοδήποτε αποτέλεσμα, είτε οικονομικό είτε αγωνιστικό είναι πλέον ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Τάκης Τριαντόπουλος. Την απόφαση θα την πάρουν βάζοντας κάτω τα οικονομικά δεδομένα, σκεπτόμενοι τον κόσμο του Παναθηναϊκού και θέλω να πιστεύω, ακούγοντας και τη δική μου γνώμη».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Βλέπω ότι η FIBA λειτουργεί με πρόγραμμα. Τα δυο τελευταία χρόνια έχει κάνει κάποια projects σε ΗΠΑ, Ασία και Νότια Αμερική. Βλέποντας αυτές τις κινήσεις, πολύ σύντομα θα είναι η μοναδική πανίσχυρη διοργάνωση στην Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια έχουν περάσει από τις διοργανώσεις της EuroLeague και έχουν πάει στο BCL πολλές ομάδες. Θα συνεχίσουν να πηγαίνουν».

NEWS FEED