Η Άντβερπ έκανε αίτηση και στο EuroCup και στο Basketball Champions League

Η Άντβερπ έκανε αίτηση και στο EuroCup και στο Basketball Champions League

Gazzetta team
Η Άντβερπ έκανε αίτηση και στο EuroCup και στο Basketball Champions League

bet365

Η βελγική ομάδα εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετέχει στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Euroleague, αλλά έκανε κι αίτημα για wild card στη διοργάνωση της FIBA.
Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Την στιγμή που πέντε ομάδες (Ρίτας Βίλνιους, Νταρουσάφακα, Μπιλμπάο, Τόφας, Γαλατάσαραϊ) έχουν αποχωρήσει από το EuroCup για το Basketball Champions League, η Άντβερπ κάπου... έχει μπερδευτεί!

Η ομάδα - έκπληξη της περσινής σεζόν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση της FIBA (πήρε την 3η θέση στο Final 4 που διοργάνωσε στην Αμβέρσα) έκανε αίτηση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο EuroCup.

Βέβαια, όπως αναφέρει η ομάδα στην επίσημη ανακοίνωσή της, έχει ήδη εξασφαλίσει θέση για το FIBA Europe Cup, ενώ περιμένει και απάντηση στο αίτημά της για wild card στο BCL. «Επειδή ήμασταν τρίτοι μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, δεν μπορούμε να πάμε απευθείας στο BCL, αλλά ως κάτοχοι Κυπέλλου, κάναμε αίτημα για wild card», αναφέρουν.

«Μέσα στο μήνα θα λάβουμε πληροφορίες από το BCL και το EuroCup και θα ξέρουμε αν θα συμμετέχουμε σε μία από τις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα παίξουμε στην Ευρώπη τη σεζόν 2020-21. Απλά περιμένουμε να δούμε σε ποια λίγκα (Europe Cup/Champions League (FIBA) - EuroCup (Euroleague)», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Τελευταία Νέα