Αμερικανός παίκτης έμεινε στην Ρουμανία 3 μήνες για να μην αφήσει μόνο το σκύλο του (pics)

Αμερικανός παίκτης έμεινε στην Ρουμανία 3 μήνες για να μην αφήσει μόνο το σκύλο του (pics)

bet365

Ο Κέρον Τζόνσον, που παίζει στην Κλουζ, ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του, αλλά η αγάπη για το σκύλο του ήταν μεγαλύτερη!
Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η ιστορία του 29χρονου γκαρντ μοιάζει απίστευτη, αλλά είναι πραγματική. Το «ESPN» εξηγεί το story και αναφέρει πως η «περιπέτειά» του αρχίζει από τα μέσα Μαρτίου, όταν κι έψαχνε να βρει πτήσεις για να γυρίσει στις ΗΠΑ.

Ο Κέρον Τζόνσον είχε βρει μια πτήση τότε, αλλά δεν μπορούσε να ταξιδέψει μαζί και ο σκύλος του, Κότα. Έτσι, έμειναν πίσω στην Ευρώπη, με την έγκυο σύζυγό του, Τζίνα, να περιμένει στην Αμερική και να προσπαθεί να βρει μια λύση, αφού είναι αεροσυνοδός.

Ο καιρός, όμως, περνούσε, ο Τζόνσον έχασε άλλες πέντε με έξι πτήσεις, αλλά, περίπου τρεις μήνες αργότερα, αποφάσισε να μπει μόνος στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, ώστε να είναι σπίτι εγκαίρως για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού, που αναμένεται στις αρχές Ιουλίου. Ο Κότα έμεινε στην Ρουμανία μαζί με άνθρωπο που τον προσέχει και μόλις βρεθεί ο τρόπος για να μεταφερθεί στις ΗΠΑ, θα ξανασμίξει με τον ιδιοκτήτη του.

«Βλέπω πόσο αγχωτική είναι η κατάσταση με την πανδημία, αλλά και την εγκυμοσύνη. Μόλις βρω κάποιον που θα ξέρω ότι θα φροντίσει τον Κότα, θα επιστρέψω σπίτι, για να είμαι με τη γυναίκα και το παιδί μου. Δεν είναι εύκολη απόφαση προφανώς, αλλά θα τα καταφέρουμε», είχε πει σε παλαιότερες δηλώσεις του ο Τζόνσον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα