Νταρουσάφακα: «Αποφασίζουμε άμεσα για το BCL»

Gazzetta team
Νταρουσάφακα: «Αποφασίζουμε άμεσα για το BCL»

bet365

Ο CEO της τουρικής ομάδας, Ουγκούρ Γελκαλάν, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τη FIBA για το Basketball Champions League και ξεκαθάρισε πως μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα γίνει γνωστή η απόφαση για το που θα παίζει η Νταρουσάφακα.

Ο Ουγκούρ Γελκαλάν είπε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του: «Η FIBA προσκάλεσε επίσημα την Νταρουσάφακα στο Basketball Champions League. Παίζουν καλές ομάδες εκεί. Οι όροι είναι επίσης καλοί. Έχουν μεγαλύτερη χρονική διάρκεια και έχουν επίσης ως επίκεντρο το μπάσκετ. Θα αποφασίσσουμε την επόμενη εβδομάδα, μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα ξέρουν όλοι που θα αγωνιστούμε.

Η FIBA επιτρέπει μεγαλύτερες ευκολίες σε ό,τι αφορά το μπάτζετ. Το μπάσκετ δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο στο οικονομικό κομμάτι. Έχει χαμηλά έσοδα. Δεν είναι εύκολο να ξοδέψεις, δεν είναι εύκολο για τα κλαμπ. Η FIBA δίνει περισσότερα χρήματα στις ομάδες».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED