Κερεχέτα: «Είμαι απαισιόδοξος για την επανεκκίνηση της Euroleague»

Κερεχέτα: «Είμαι απαισιόδοξος για την επανεκκίνηση της Euroleague»

Gazzetta team
Κερεχέτα: «Είμαι απαισιόδοξος για την επανεκκίνηση της Euroleague»

bet365

Ο πρόεδρος της Μπασκόνις εξέφρασε τις ανησυχίες του, λόγω της πανδημίας.

Ο Χοσέ Αντόνιο Κερεχέτα μίλησε στο «El Transistor» για την πιθανότητα να επανεκκινήσει η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, αναφέροντας:

«Είναι μια πολύ περίπλοκη κατάσταση. Κάθε χώρα έχει να διαχειριστεί μια διαφορετική κατάσταση. Για τη Liga Endesa, οι πιθανότητες είναι περισσότερες, γιατί μπορούν όλοι να μαζευτούν σε μία πόλη. Καταλαβαίνω πως σε ευρωπαϊκό επίπεδο, με τόσες ομάδες από διαφορετικές χώρες, η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη. Είμαι αρκετά απαισιόδοξος για την επανεκκίνηση της EuroLeague».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Ανησυχώ περισσότερο για το μπάσκετ, επειδή έχει μικρότερες δυνατότητες εσόδων. Το ποδόσφαιρο έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα, που είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, απ' όπου πηγάζουν πολλά χρήματα. Το μπάσκετ δεν είναι έτσι, αυτή είναι η πραγματικότητα. Φέτος, είχαμε μπάτζετ που έφτανε στα 17.000.000 ευρώ, αλλά πηγάζει από τηλεοπτικά, εισιτήρια, χορηγίες και άλλα πολλά. Τα χρήματα που παίρνουμε από την τηλεόραση δεν είναι τόσα πολλά, για παράδειγμα. Οπότε, σε μια τέτοια περίσταση, υποφέρεις σε πολλούς τομείς των εσόδων σου».

 

Τελευταία Νέα