Ζαγκλής για κορονοϊό: «Δεν θα στείλουμε τους παίκτες εκεί που δεν θα στέλναμε τα παιδιά μας»

Gazzetta team
Ζαγκλής για κορονοϊό: «Δεν θα στείλουμε τους παίκτες εκεί που δεν θα στέλναμε τα παιδιά μας»

bet365

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής στάθηκε στην υγεία των παικτών που θα πρέπει να προστατευτεί.

Στην ισπανική As μίλησε ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής και έδειξε πως βάζει πάνω από όλα την υγεία των παικτών, ενώ πρόσθεσε πως μεγαλύτερη πρόκληση είναι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό.

«Προτεραιότητα έχει η υγεία των παικτών και των υπόλοιπων που συμμετέχουν. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις ομάδες και των άλλων αθλημάτων που γίνονται σε κλειστό χώρο. Δεν θα στείλουμε τους παίκτες εκεί που δεν θα στέλναμε τα παιδιά μας.

Το μπάσκετ είναι ένα άθλημα επαφής, ένα ομαδικό σπορ που συγκεντρώνει πολύ κόσμο, κυρίως σε κλειστούς χώρους. Άρα θα πρέπει να σκεφτούμε καλά την απόφαση να παίξουμε ξανά. Είναι πολύ νωρίς να πούμε οτιδήποτε για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τότε θα έχουμε πολλές πληροφορίες και θα δούμε πώς ή αν θα ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα, τι θα γίνει με τις διασυλλογικές διοργανώσεις όπως το BCL, πώς θα αρχίσει η νέα περίοδος.

Η μεγαλύτερη πρόκληση για εμάς είναι να προσαρμοστούμε στις συνθήκες μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Θα επιστρέψουμε σύντομα και πιο δυνατά. Ο ιός του μπάσκετ είναι πιο δυνατός από τον κορoνοϊό».

 

Τελευταία Νέα