Ιερεθουέλο: «Τι είναι πιο επικίνδυνο; Να αθλείσαι ή να πηγαίνεις σούπερ μάρκετ»!

Gazzetta team
Ιερεθουέλο: «Τι είναι πιο επικίνδυνο; Να αθλείσαι ή να πηγαίνεις σούπερ μάρκετ»!

bet365

Στις 27 Απριλίου αρχίζει η σταδιακή άρση των μέτρων στην Ισπανία και ο διεθνής ρεφ Ντάνι Ιερεθουέλο εξέφρασε τις επιφυλάξεις του.

Η Κυβέρνηση της Ισπανίας ανακοίνωσε επισήμως ότι αρχίζει η σταδιακή άρση των μέτρων που λήφθησαν κι εφαρμόστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες εν μέσω πανδημίας. Μεταξύ άλλων αναφέρεται πως «τα παιδιά μπορούν να βγαίνουν στους δρόμους σε περιορισμένο και ελεγχόμενο βαθμό…» και ο Ιερεθουέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γιατί, λοιπόν απαγορεύεται στους αθλητές να βγουν έξω και να προπονηθούν μόνοι τους, τηρώντας τα σχετικά μέτρα»;

Πρόσθεσε, δε πως: «Φαίνεται είναι πιο επικίνδυνο να βγω έξω και να αθληθώ από το να κυκλοφορώ στο σούπερ μάρκετ. Πάω στα σούπερ μάρκετ, βλέπω… αμέτρητο κόσμο, τον έναν δίπλα στον άλλον και αυτό δεν απαγορεύεται! Την ίδια ώρα, απαγορεύεται να αθληθείς. Αφήνουμε τα παιδιά να βγουν έξω υπό προϋποθέσεις όμως δεν κάνουμε το ίδιο για τους αθλητές».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED