Ρολ: «Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, θα ήταν καταστροφικό»

Ρολ: «Ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε με τον Ολυμπιακό, θα ήταν καταστροφικό»

bet365

Ο Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι αναφέρθηκε στον τρόπο αντιμετώπισης του κορονοϊού στην Ευρώπη και τη διαφορά με το NBA.

Ο Μάικλ Ρολ συμμετείχε σε podcast και μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού και τον διαφορετικό τρόπο που τον αντιμετώπισε η Ευρώπη.

Ο Αμερικανός ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων πως, «Θεωρώ ότι ο Άνταμ Σίλβερ έκανε εξαιρετική δουλεία σε αυτό το κομμάτι. Δρα άμεσα και δείχνει να σκέφτεται μακροπρόθεσμα. Ενήργησε γρήγορα, ειδικά από την στιγμή που το March Madness ήταν προ των πυλών. Θεωρώ πως οι υπόλοιποι στις ΗΠΑ αντέδρασαν μετά, ακολουθώντας το παράδειγμα του ΝΒΑ».

Για τα όσα συνέβησαν στην Ευρώπη: «Στην Ευρώπη άργησαν να κινηθούν. Παίξαμε στην έδρα μας κόντρα στην Ρεάλ δίχως κόσμο. Δύο μέρες μετά αγωνιστήκαμε εκτός έδρας με την Βαλένθια, πάλι κεκλεισμένων των θυρών ύστερα από απόφαση της Ισπανικής κυβέρνησης. Μια εβδομάδα μετά ήταν προγραμματισμένο ένα παιχνίδι στην έδρα μας με τον Ολυμπιακό. Δύο μέρες πριν το ματς, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις από και προς την Ιταλία, κάτι που έκανε αδύνατη την μετακίνηση της ομάδας.

Εμείς δεν θέλαμε να παίξουμε σε ουδέτερη έδρα εκτός Ιταλίας, γιατί μετά δεν ξέραμε αν θα μπορούμε να επιστρέψουμε. Κανείς δεν ήξερε τι θα συμβεί όσον αφορά τα σύνορα ή τι θα γινόταν αν κάποιος στην ομάδα βρισκόταν θετικός και μετά θα έπρεπε όλοι να τεθούμε σε καραντίνα μακριά από την χώρα μας. Ήταν μια καταστροφή. Η Euroleague αποφάσισε να παίξουμε δίχως κόσμο στο Βερολίνο και καμία από τις δύο ομάδες δεν ήταν ευχαριστημένη.

Ο αγώνας ήταν την Παρασκεύη και εμείς είχαμε αποφασίσει να πάμε αυθημερόν, ενώ ο Ολυμπιακός ταξίδεψε το πρωί της Πέμπτης. Εν ολίγοις, εκείνοι είχαν ήδη φτάσει στην πόλη όταν τελικά η Euroleague αποφάσισε να αναβάλει όλους τους αγώνες, οπότε και έπρεπε να φύγουν πάλι πίσω για την Ελλάδα».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα