Τούρκος διαιτητής: «O Λαμόνικα αιμορραγούσε, πιθανό να είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού!»

Gazzetta team
Τούρκος διαιτητής: «O Λαμόνικα αιμορραγούσε, πιθανό να είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού!»

bet365

Ο ένας εκ των τριών διαιτητών στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα, Έμιν Μόγκουλκοτς, μίλησε για την επίθεση από 2 κουκουλοφόρους και τον τραυματισμό του Λουίτζι Λαμόνικα.

Θέση για την επίθεση που δέχθηκαν από κουκουλοφόρους, οι διαιτητές της αναμέτρησης του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπαρτσελόνα, πήρε και ο Έμιν Μόγκουλκοτς (στη διαιτητική τριάδα του ματς και στο ταξί μαζί με τον Λαμόνικα).

«Το μέγεθος της είδησης παίρνει λίγο υπερβολικές διαστάσεις. Υπήρξε επίθεση στο ταξί. Χτύπησαν το αριστερό παράθυρο αρκετές φορές και το έσπασαν. Ο Λουίτζι Λαμόνικα, που καθόταν σε εκείνη την πλευρά, τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Αιμοραγούσε σε αρκετά σημεία του προσώπου του. Επειδή εγώ καθόμουν στη μέση, πάνω μου έπεσαν μόνο μερικά κομμάτια γυαλί. Δεν τραυματίστηκα. Πήγαμε στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων του Λουίζι. Έχουμε δώσει και κατάθεση στην Αστυνομία.

Δεν έχουμε ιδέα ποιοι ήταν αυτοί που μας επιτέθηκαν. Και οι δύο μοτοσυκλέτες εμφανίστηκαν ξαφνικά, χωρίς να έχουν πινακίδες κυκλοφορίας και οι άνθρωποι που μας επιτέθηκαν φορούσαν κουκούλες. Δεν είδαμε, άρα δεν είναι σωστό να πούμε κάτι. Όμως, από την πόλη στην οποία βρισκόμαστε, θεωρούμε ότι ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Όμως δεν ξέρουμε ποιοι ήταν.

Δεν έγινε κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν αντέδρασαν γιατί ηττήθηκαν από δικά τους λάθη. Δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν φύγαμε», ήταν τα λόγια του στο Tivibu Spor.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα